Dr. Angela Petre

Medic specialist chirurgie plastica – microchirurgie reconstructiva, cu interes deosebit in chirurgia sanului, contur corporal si reintinerirea faciala.
In toate interventiile chirurgicale pe care le realizeaza, sunt utilizate cele mai noi tehnici chirurgicale la nivel international, adaptate nevoilor si dorintelor pacientului.
Scopul dr. Angela Petre este de a oferi fiecarui pacient rezultate cu aspect natural, cu durata indelungata, intr-un mediu sigur si confidential. In rezumat: o experienta pozitiva de cand veti veni sa ne cunoastem si pana ne vom desparti ca prieteni.
Scurta biografie
Dr. Angela Petre a terminat studiile Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila“ din Bucuresti in anul 1998 dupa care a urmat rezidentiatul in specialitatea chirurgie plastica – microchirurgie reconstructiva la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

 

Dupa obtinerea gradului de medic specialist, fiind preocupata de obtinerea de noi informatii si invatarea unor tehnici performante de chirurgie estetica a urmat specializarea in chirurgie estetica sub indrumarea Dr. Angelo Rebelo, Presedintele Academiei Internationale de Chirurgie Cosmetica in clinica privata a acestuia, in Lisabona, timp de un an si jumatate. In acest timp a dobandit o experienta valoroasa in chirurgie estetica si mai ales in lipoaspiratie, Clinica Milenio fiind clinica cu cel mai mare numar de vibrolipoaspiratii realizate anual la nivel mondial.
In prezent isi desfasoara activitatea in Bucuresti, in practica privata, unde realizeaza tratamente estetice minim-invazive si proceduri de chirurgie estetica. Toata aceasta experienta, capacitatea de a va intelege dorintele si simtul artistic al dr. Angela Petre va stau la dispozitie, indiferent daca va doriti sani mai frumosi, un corp mai zvelt sau o piele mai tanara si fara riduri.
Dr Angela Petre - Chirurgie Estetica
Menu