SYLFIRM X – Sistem antiageing de microneedling cu radiofrecvență

Sylfirm X

Sylfirm X este un nou tratament inovator ce combină RF (radio-frecvență) cu microneedling pentru a îmbunătăți textura pielii, tonusul, laxitatea și aspectul cicatricilor. Toate acestea se fac în timp ce întineriți pielea.

BENEFICIILE ESTETICE ALE SYLFIRM X

Sylfirm X este un sistem de microneedling și RF de mare intensitate ce vizează o mare varietate de preocupări. Tratamentul a dovedit rezultate care sunt atât eficiente, cât și sigure. Dispozitivul poate trata următoarele afecțiuni:

 • Melasma
 • Cicatrici de acnee
 • Rozaceea
 • Ridurile și liniile fine
 • Ridicarea și strângerea pielii
 • Minimizarea porilor
 • Îmbunătățirea texturii și a tonului
 • Promovarea circulației scalpului
 • Reducerea vergeturilor și a cicatricilor corporale
 • Ameliorarea acneei
 • Întinerirea pielii
 • Pigmentarea postinflamatoare

MECANISMUL SYLFIRM X

Aceasta este cea mai recentă inovație în domeniul microneedling-ului RF. Folosește impulsuri ultrascurte pentru tratarea pigmentării inflamatorii profunde și a vaselor de sânge anormale. Sylfirm X este singurul dispozitiv aprobat pentru tratarea în siguranță a melasmei, rozaceei și a altor neovascularități.

Sylfirm X folosește microneedling Regional Regeneration Radio Repeated Pulse (RP) pentru țintirea și tratarea vaselor anormale, care în cele din urmă pot duce la rozacee, melasmă și alte decolorări ale pielii. Un câmp electromagnetic de energie poate fi creat prin utilizarea micro-electrozilor ce pot pătrunde în stratul dermic fără a provoca leziuni țesutului.

Aplicarea precisa a electrozilor stratificati uniform este asigurata de sistemul robotizat. Tratamentele cu microneedling sunt mai eficiente, mai rapide și mai confortabile prin acoperirea tuturor straturilor dermice în același timp.

ESTE SYLFIRM X MICRONEEDLING DUREROS ?

Majoritatea pacienților descriu microneedling Sylfirm X RF ca fiind confortabil cu o presiune ușoară și o ușoară senzație de furnicături. Înainte de tratament se poate aplica o cremă anestezica topică pentru a asigura un nivel maxim de confort.

CATE SESIUNI DE TRATAMENT SUNT NECESARE ?

Există un număr diferit de sesiuni de tratament necesare pentru diferite preocupări. In general, veți avea nevoie de 3 – 4 ședințe, la distanță de 4 – 6 săptămâni, pentru retexturizarea ridurilor, liniilor fine și a cicatricilor.

Pretul pentru tratamentul cu Sylfirm X incepe de la aproximativ 200 Euro/sedinta in functie de pachetul ales.

Afla mai multe: https://ultraestetic.ro/tratamente/radiofrecventa-fractionata-sylfirmx/

Clinica UltraEstetic
Tel: 0720 790 098
Str Dr. Zaharia Petrescu 7, Cotroceni, Bucuresti
www.UltraEstetic.ro
info@UltraEstetic.ro

, , ,
Articolul anterior
Emerald Laser – topirea depozitelor de grasime fara efort !

Related Posts

No results found

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu