blefaro-plastie-nechirurgicala-plasma-iq

Blefaroplastie Nechirurgicala

Blefaroplatia nechirurgicala cu fire resorbabile are ca scop liftingul si intinerirea zonei ochilor -pleoapelor superioare, pleoapelor inferioare si zona colturilor ochilor – prin tehnici minim invazive, care sa inlocuiasca operatia de blefaroplastie chirurgicala.

Firele Luxeface sunt fabricate in Elvetia. Este prima tehnica din lume de intinerire nechirurgicala pentru fata si corp, dezvoltata de Dr. Dorina Donici, si unul din cele mai inovatoare tratamente de medicina estetica bazat pe studii stiintifice.

Tratamentul cu fire resorbabile  ofera pielii efect de rejuvenare, regenerare, albire si lifting. Firele sunt perfect compatibile cu tesutul uman si complet resorbabile, sigure de utilizat, fara reactii secundare. Odata introduse in piele stimuleaza procesul de formare a colagenului nou in piele ce are rol de regenerare, refacere a elasticitatii pielii, albire a pielii.

Cui se adreseaza tratamentul?

Tratamentul se adreseaza persoanelor cu piele laxa si in exces la nivelul pleoapelor superioare si inferioare. Tratamentele de lifting cu fire resorbabile se adreseaza atat doamnelor cat si domnilor ce isi doresc imbunatatirea aspectului ochilor dar nu vor, sau au contraindicatie, sa apeleze la operatiile chirugicale ce sunt invazive, presupun riscuri, au perioada mare de recuperare.

Tratamentul

Este minim invaziv, se realizeaza cu anestezie locala, vindecare rapida, fara cicatrici. Tratamentul se efectueaza cu anestezie locala. Procedura consta in introducerea in piele a firelor ce au rolul de a ridica si elimina excesul de piele la nivelul peloapelor, oferind imediat un aspect intinerit care se imbunatateste in timp. Firele nu se vad, nu se simt, nu raman semne vizibile. In timp firele introduse in tesut stimuleaza formarea de colagen nou in piele, circulatia in zona tratamentului este imbunatatita si ca rezultat aspectul pielii in zona de tratament este semnificativ intinerit.

Blefaroplastia nechirurgicala cu fire resorbabile se realizeaza cu fire special concepute pentru zona din jurul ochilor, pentru a obtine efect de lifting a pielii, de regenerare si intinerire a privirii.

Indicatii

  • liftingul si eliminarea excesului de piele in zona pleoapelor superioare si inferioare
  • tratamentul pungilor mici sau medii de sub ochi
  • Botox-like efect in zona ochilor ( tratamentul ridurilor de la coada ochilor)

Alte tratamente ce se pot efectua cu rezultate exceptionale cu fire bioresorbabile in zona superioara a fetei:

  • liftingul sprancenelor
  • liftingul total al fruntii

Avantaje 

✓ tehnica minim invaziva cu rezultate excelente vizibile imediat dupa tratament ce se imbunatatesc in timp

✓ recuperare rapida dupa tratament ( echimoze, edem, inflamare ce se vindeca in cateva zile)

✓ se realizeaza cu anestezie locala

✓ fara cicatrici

✓ sunt inlaturate riscurile presupuse de operatiile chirugicale

Beneficii si rezultate

Rezultatele se vad imediat dupa tratament si se imbunatatesc in timp:

  • efect de lifting si eliminarea excesului de piele la nivelul pleoapelor superioare si inferioare
  • aspectul privirii devine intinerit
  • pielea din jurul ochilor se regenereaza, devine mai compacta, intinsa  prin stimularea formarii de colagen nou
  • eliminarea ridurilor din zona ochilor

In zona etajului facial superior se obtine un efect de ridicare a sprancenelor, sau ridicarea totala a fruntii.

Contraindicatii 

Sarcina, alaptare, alergii la materialele utilizate, alergie la anestezie, boli hematologice, boli imunologice, infectii active ale pielii in zona de tratament.

Inainte de tratament

Recomandam sa nu administrati cu 7 zile inainte antiinflamatoare nesteroidiene (nurofen, ibuprofen, aspirina, ketonal, etc.), medicatie anticoagulanta, nu consumati cafea si energizante in ziua tratamentului, nu consumati alcool cu 6-12 ore inainte de tratament.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!
Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista.

Meniu