Lifting cu Fire Resorbabile

Liftingul cu fire resorbabile este un tratament inovator de intinerire ce are ca scop imbunatatirea esteticii faciale si obtinerea efectului de intinerire faciala  prin tehnici minim invazive, care sa inlocuiasca operatiile chirurgicale clasice de lifting.

Liftingul cu fire resorbabile este un o alternativa sigura si convenabila a liftingului chirurgical.  Conceput a fi un tratament minim invaziv,  confera rezultate remarcabile pe pielea lasata la nivelul zonei inferioare a fetei, obrajilor, gatului, pleoapelor. Tratamentul ofera rezultate imediate, ce se imbunatatesc in timp, fara riscurile chirugiei conventionale, fara cicatrici, cu perioada minima de recuperare de cateva zile.

Tratamentul se efectueaza cu anestezie locala, dureaza una-doua ore. Procedura consta in introducerea in piele a firelor ce au rolul de a ridica pielea, redefinesc conturul facial, oferind imediat un aspect intinerit care se imbunatateste in timp. Firele nu se vad, nu se simt, nu raman semne vizibile. In timp firele introduse in tesut stimuleaza formarea de colagen nou in piele, circulatia in zona tratamentului este imbunatatita si ca rezultat aspectul pielii este semnificativ intinerit.

Liftingul cu fire resorbabile ofera pielii efect de lifting, rejuvenare, regenerare.

Firele Luxeface sunt fabricate in Elvetia, este prima tehnica din lume de intinerire nechirurgicala pentru fata si corp, dezvoltata de Dr. Dorina Donici, este unul din cele mai inovatoare tratamente de medicina estetica bazat pe studii stiintifice.

Firele sunt perfect compatibile cu tesutul uman si complet resorbabile, sigure de utilizat, fara reactii secundare.

Cui se adreseaza tratamentul?

Se adreseaza persoanelor cu piele laxa si in exces in special la nivelul partii inferioare a fetei, dar si la nivelul pleoapelor, gatului, obrajilor. Tratamentele de lifting cu fire resorbabile se adreseaza atat doamnelor cat si domnilor care isi doresc imbunatatirea aspectului facial dar nu vor sau au contraindicatie pentru operatiile chirugicale ce sunt invazive, presupun riscuri, au perioada mare de recuperare.

Tratamentul

Este minim invaziv, se realizeaza cu anestezie locala, usor de suportat. Se utilizeaza un ac special ultra subtire sau canula pentru introducerea firelor in piele.

Rezultatele excelente obtinute cu aceasta metoda au dus la o crestere drastica a procentului persoanelor care apeleaza la tratamentele de lifting cu fire resorbabile, comparativ cu operatiile chirurgicale care sunt agresive, presupun riscuri si au perioada de recuperare mare.

Zone de tratament

 • liftingul si reconturarea liniei mandibulare si zonei submandibulare (zona inferioara a fetei, barbia dubla sau cu exces de piele)
 • lifting sprancene
 • lifting frunte
 • Botox-like efect in zona ochilor ( tratamentul ridurilor de la coada ochilor)
 • blefaroplastie nechirurgicala (liftingul pleoapelor superioare si inferioare)
 • tratamentul ridurilor deasupra buzei superioare
 • lifting etaj facial mijlociu
 • revitalizare gat
 • revitalizare decolteu

Persoana de 58 de ani, dupa 2 sedinte de tratament cu fire LuxeFace

Avantaje tratamentului de lifting cu fire resorbabile

✓ tehnica minim invaziva cu rezultate excelente vizibile imediat dupa tratament, se imbunatatesc in timp

✓ recuperare rapida (echimoze, edem, inflamare ce se vindeca in cateva zile)

✓ tratamentul se realizeaza cu anestezie locala

✓ fara cicatrici

✓ sunt inlaturate riscurile presupuse de operatiile chirugicale

Beneficii si rezultate

Rezultatele se vad imediat dupa tratament si se imbunatatesc in timp:

 • efect de lifting
 • aspectul general devine intinerit, proaspat
 • pielea se regenereaza, devine mai compacta, intinsa  prin stimularea formarii de colagen nou
 • conturul facial este redefinit

Tratamentul cu fire resorbabile poate si este recomandat a fi asociat cu alte tratamente cum ar fi: injectari cu acid hialuronic, peeling, microneedling, etc.

Contraindicatii 

Sarcina, alaptare, alergii la materialele utilizate, alergie la anestezie, boli hematologice, boli imunologice, infectii active ale pielii in zona de tratament.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

Meniu