Marirea Sanilor

Marirea sanilor cu implanturi mamare este una dintre cele mai cerute operatii estetice, fiind efectuata pana in prezent de milioane de femei din lumea intreaga. Rezultatele ajuta pacientele, schimbandu-le perceptia asupra propriului corp,  crescandu-le siguranta de sine si ajutandu-le in viata intima dar si in cea sociala.

Pentru remodelarea sanilor puteti opta si pentru reductia mamara. In unele cazuri interventiile pot cuprinde si procedura de ridicare mamara sau mastopexie.

Inciziile sunt minime iar ulterior se ofera solutii optime pentru tratamentul modern al cicatricilor. Atunci cand se opteaza pentru reductia mamara, tehnicile chirurgicale pot varia. In functie de particularitatea cazului se alege cea mai potrivita varianta pentru fiecare pacienta.

Aspectul final se va aprecia la un an de zile postoperator.

In cadrul consultului preoperator vom alege impreuna metoda optima pentru remodelarea mamara, tipul si marimea  de implant potrivite fiecarei paciente pentru rezultate optime.

Dupa interventiile estetice la nivelul sanilor spitalizarea este de 24 ore. Discomfortul postoperator este minim, pacienta putand sa isi reia activitatile in cateva zile de la operatie.
Interventiile de remodelarea sanilor este una dintre operatiile ce ofera cel mai mare grad de satisfactie.

Alte proceduri oferite de dr. Angela Petre

Chirurgia sanului

Lifting Sani (Mastopexie)      Reductie Mamara     Reconstructia Sanului

Corectie Asimetrii Mamare            Ginecomastia

Meniu