Concept

“Look better not different!”

“Culture of natural beauty.

La Clinica UltraEstetic  promovam si oferim solutii pentru  un aspect natural, care sa nu schimbe trasaturile,  si cu rezultate spectaculoase, vizibile de la primul tratament. Scopul principal al medicinei estetice minim-invazive este de a contribui la imbunatatirea aspectului, in mod  discret si natural. Putem alege sa ne respectam corpul si varsta, sa imbatranim frumos, sa ultilizam in mod corect de ceea ce are de oferit acest domeniu medical.

Trendul din ultimii ani este ca pacientii sa apeleze in procent din ce in ce mai mare la procedurile medicale injectabile minim-invazive, deoarece sunt sigure, sunt eficiente, au rezultate spectaculoase vizibile imediat si care se imbunatatesc in timp. Sunt proceduri ce se pot efectua in pauza de pranz (“lunch time procedures”), pentru ca nu e nevoie de perioada de recuperare,  va puteti relua imediat activitatile.

Evolutia medicii estetice din ultimii ne ajuta sa oferim solutii cu eficienta dovedita, beneficiati de cele mai noi si eficiente tratamente medicale estetice minim-invazive ce ofera rezultate spectaculoase, sfaturi personalizate, calitate. In cadrul tratamentelor se aplica cele mai noi si eficiente tehnici de injectare, se utilizeaza produse de top in lume ce confera rezultate sigure, naturale si durabile.

In medicina apar mereu informatii noi, au loc noi descoperiri, care genereaza tehnici medicale noi. De aceea participam mereu la conferinte, cursuri, workshopuri, si alte activitati educationale, aflam ultimele inovatii internationale, aplicam cele mai noi si eficiente proceduri si tehnici aprobate si cu rezultate dovedite clinic, utilizam produse de top in lume care si-au dovedit calitatile si eficienta in timp.

Tratamentele se adreseaza in egala masura doamnelor si domnilor.

Va asteptam la o consultatie personalizata pentru a afla ce tratamente vi se potrivesc cel mai bine !

Echipa 

Dr. Irina Arsene

Medic Specialist Medicina Estetica

Dr. Angela Petre

Medic Specialist Chirurgie Plastica

Raluca Precop

Asistent Manager

Ionut Macavescu

Manager General
Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

 
Meniu