Clinica UltraEstetic Cotroceni

infiintata in anul 2013 –

Concept

“We can make you look like you, but better!”
“Look better not different!”
“Culture of natural beauty.”

Oamenii si-au dorit dintotdeauna sa fie nu doar sanatosi dar si frumosi !. La Clinica UltraEstetic promovam si oferim solutii pentru un aspect natural si cu rezultate spectaculoase, vizibile de la primul tratament, ce sterg ani de pe chip, ofera un aspect prospat, luminos si intinerit.

Echipa medicala
Dr. Irina Arsene


Dr. Irina Arsene – Director medical, medic specialist

 

Dr. Angela Petre


Dr. Angela Petre – Medic specialist chirurgie plastica

 

Clinica UltraEstetic Cotroceni

Scopul principal al medicinei estetice minim-invazive este de a contribui la imbunatatirea calitatii vietii prin imbunatatirea aspectului in mod discret si natural. Putem alege sa ne respectam corpul si varsta si sa imbatranim frumos, prin ultilizarea cu bun gust a ceea ce are de oferit acest domeniu medical nou si frumos.

Trendul din ultimii ani este ca pacientii sa apeleze in procent din ce in ce mai mare la procedurile medicale minim-invazive, deoarece sunt sigure, eficiente, au rezultate spectaculoase vizibile imediat si care ofera continuarea imbunatatirii aspectului in timp. Sunt proceduri ce se pot efectua in pauza de pranz (“lunch time procedures”), in majoritatea lor nu e nevoie de perioada de recuperare,  va puteti relua imediat activitatile.

Evolutia medicii estetice din ultimii ne ajuta sa va oferim in clinica noastra solutii cu eficienta dovedita, beneficiati de cele mai noi si eficiente tratamente medicale estetice minim-invazive ce ofera rezultate spectaculoase, servicii personalizate, calitate. In cadrul tratamentelor din clinica noastra oferim cele mai noi si avansate tehnici de tratament, utilizam doar produse premium, de top in lume ce confera rezultate sigure, naturale si durabile.

In medicina apar mereu informatii noi, au loc noi descoperiri, care genereaza tehnici medicale noi. De aceea participam mereu la conferinte, cursuri, workshopuri, si alte activitati educationale, aflam ultimele inovatii internationale si aplicam cele mai noi si eficiente proceduri si tehnici aprobate si cu rezultate dovedite clinic, utilizam produse de top in lume care si-au dovedit calitatile si eficienta in timp.

Tratamentele se adreseaza in egala masura doamnelor cat si domnilor.

Va asteptam la o consultatie personalizata pentru a afla impreuna cu medicii nostri ce tratamente sunt cele mai potrivite pentru dvs.!

Clinica autorizata DSP si inscrisa in Registrul Unic al Cabinetelor.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

[pluginops_popup_form template_id='11421' entranceanimation='' exitanimation='']
Meniu
× Whatsapp