Modelare pometi acid hialuronic

Miscorarea partii inferioare a fetei cu toxina botulinica

Subtierea si conturarea fetei in partea inferioara, pentru a obtine o forma de V, poate fi realizata nechirurgical cu un tratament unic, inovativ, minim-invaziv, ce ofera rezultate excelente si in siguranta.

Tratamentul adreseaza persoanelor cu partea inferioara a fetei marite in volum din cauza musculaturii maseteriene prea dezvoltate, este nedureros, va puteti intoarce imediat la activitatile dvs.

Tratamentul cu toxina botulinica este utilizat cu succes si in siguranta pentru:

 • hipertrofia maseteriana (musculatura prea dezvoltata in partile laterale ale fetei) 
 • tratamentul bruxismului (scrasnitul dintilor)
 • asimetrii date de mestecarea predominanta intr-o parte

Muschii maseteri sunt situati in partea laterala inferioara a fetei, iar cand sunt foarte voluminosi (hipertrofie maseteriana)  confera un aspect aspru, patratos al fetei.  Muschii maseteri sunt activati in timpul masticatiei (mestecatul alimentelor), este localizat la unghiul mandibular, joaca un rol important in estetica faciala.

Tratamentul cu toxina boltulinica al hipertrofiei maseteriene a aparut initial in cultura asiatica, unde femeile au tendinta de a avea partea inferioara a fetei voluminoasa, patratoasa, ceea ce nu ofera un aspect feminin. Se dorea un aspect oval, delicat si mai feminin.

O linie mandibulara bine definita este considerata semn de tinerete si frumusete. Dar o forma patrata, marita in volum, sau asimetrica a partii inferioare a fetei data de marirea in volum musculaturii maseteriene, poate fi estetic deranjanta.

Hipertrofia maseteriana poate fi cauzata de obiceiurile alimentare, mestecat guma, bruxism ( scrasnitul dintilor).

Hipertrofia maseteriana poate fi insotita de bruxism si frecvent de inclestarea maxilarului, poate duce la deteriorarea dintilor, fracturi dentare, dureri dentare, dureri ale muschilor masticatori, dureri de cap.

Pentru detalii privind Tratamentul de Modelare a Pometilor cu Acid Hialuronic reprezentat in imagine la punctul 1 click aici.

Tratamentul

Tratamentul este rapid, nedureros.

Interventia nu necesita anestezie (cel mult aplicare gheata sau o crema anestezica) si dureaza 10-15 minute.

Dupa tratament va puteti relua activitatile imediat.

Aditional reducerii in volum a muschilor maseteri, tratamentul cu botox in aceasta zona ajuta la tratamentul bruxismului, prin reducerea durerilor si scaderea numarului de episoade de scrasnit al dintilor.

Rezultate

Rezultatele arata:

 • relaxarea si diminuarea in volum amusculaturii maseteriene
 • subtierea fetei in partea inferioara
 • scaderea frecventei episoadelor de bruxism
 • diminuarea asimetriilor date de marirea mai mare in volum a maseterului intr-o parte a fetei

Rezultatul se instaleaza in 1-2 saptamani, efectul de subtiere a fetei apare gradual, in 2-4 saptamani, efectul dureaza de la 3 luni la 1 an in functie de particularitatile fiecarei persoane.

Se recomanda repetarea tratamentului pentru pastrarea rezultatelor si deasemenea pentru imbunanatirea in timp a efectului de miscorare a partii inferioare a fetei.

 Contraindicatii
 • sarcina si perioada de alaptare
 • alergie la una dintre componentele utilizate in prepararea substantei, de exemplu albumina
 • maladii care determina scaderea generala a fortei musculare, cum ar fi Miastenia Gravis
 • in timpul tratamentelor cu anticoagulante, antibiotice, blocante ale canalelor de calciu
 • in timpul tratamentelor cu medicamente antiinflamatorii corticosteroidiene
 • prezenta infectiilor locale in regiunea ce va fi tratata
Precautii inainte de tratament

Inainte cu o saptamana  nu se consuma alcool, cu 2 saptamani inainte se opreste administrarea de antiinflamatoare nesteroidiene, antibiotice. De preferat a nu se administra nici un fel de medicament in saptamana dinaintea tratamentului.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

Meniu