Modelare pometi acid hialuronic

Subtierea Fetei cu Toxina Botulinica

Subtierea, slabirea si conturarea fetei in partea inferioara prin injectarea cu toxina botulinica. pentru a obtine forma de V a fetei, poate fi realizata nechirurgical cu acest tratament unic, inovativ, minim-invaziv, ce ofera rezultate excelente si in siguranta.

Tratamentul injectabil cu toxina botulinica pentru subtierea si slabirea fetei se adreseaza persoanelor cu partea inferioara a fetei marite in volum cauzata de  musculatura maseteriana prea dezvoltate, este nedureros, va puteti intoarce imediat la activitatile dvs.

Tratamentul injectabil cu toxina botulinica este utilizat cu succes si in siguranta pentru:

 • hipertrofia maseteriana (musculatura prea dezvoltata in partea laterala inferioara a fetei) 
 • tratamentul bruxismului (scrasnitul dintilor)
 • asimetrii in partea inferioara a fetei

Muschii maseteri sunt situati in partea laterala inferioara a fetei, iar cand sunt foarte voluminosi (hipertrofie maseteriana)  confera un aspect aspru, patratos, marit in volum al fetei.  Muschii maseteri sunt activati in timpul masticatiei (mestecatul alimentelor), este localizat la unghiul mandibular, joaca un rol important in estetica faciala.

Tratamentul cu toxina botulinica pentru subtierea fetei a aparut initial in cultura asiatica, unde femeile au tendinta de a avea partea inferioara a fetei voluminoasa, patratoasa, ceea ce nu ofera un aspect feminin. Se dorea un aspect oval, delicat si mai feminin.

O linie mandibulara bine definita este considerata semn de tinerete si frumusete. Dar o forma patrata, marita in volum, sau asimetrica a partii inferioare a fetei data de marirea in volum musculaturii maseteriene, poate fi estetic deranjanta.

Hipertrofia maseteriana poate fi cauzata de obiceiurile alimentare, mestecat guma, bruxism ( scrasnitul dintilor).

Hipertrofia maseteriana poate fi insotita de bruxism si frecvent de inclestarea maxilarului, poate duce la deteriorarea dintilor, fracturi dentare, dureri dentare, dureri ale muschilor masticatori, dureri de cap.

Tratament Maseteri cu Toxina Botulinica (BOTOX)
Tratament Maseteri cu Toxina Botulinica (BOTOX)
Subtiere Fata cu Toxina Botulinica (BOTOX)
Slabire Faciala cu Botox

Pentru detalii privind Tratamentul de Modelare a Pometilor cu Acid Hialuronic reprezentat in imagine la punctul 1 click aici

Tratamentul

Tratamentul cu toxina botulinica pentru subtierea fetei consta in cateva puncte de injectare cu un ac fin in partile laterale si inferioare ale fetei (in musculatura maseteriana), este simplu, nedureros, va puteti relua activitatile imediat dupa tratament.

Interventia nu necesita anestezie (cel mult aplicare gheata sau o crema anestezica) si dureaza 10-15 minute.

Rezultate

 • relaxarea si diminuarea in volum a musculaturii maseteriene
 • subtierea fetei in partea inferioara
 • scaderea frecventei episoadelor de bruxism
 • diminuarea asimetriilor date de marirea in volum a maseterului intr-o parte a fetei

Rezultatul se instaleaza in 1-2 saptamani, efectul de subtiere a fetei apare gradual, in 2-4 saptamani, efectul dureaza de la 3 luni la 1 an in functie de particularitatile fiecarei persoane.

Se recomanda repetarea tratamentului pentru pastrarea rezultatelor si deasemenea pentru imbunanatirea in timp a efectului de miscorare a partii inferioare a fetei.

Contraindicatii

 • sarcina si perioada de alaptare
 • alergie la una dintre componentele utilizate in prepararea substantei, de exemplu albumina
 • maladii care determina scaderea generala a fortei musculare, cum ar fi Miastenia Gravis
 • in timpul tratamentelor cu anticoagulante, antibiotice, blocante ale canalelor de calciu
 • in timpul tratamentelor cu medicamente antiinflamatorii corticosteroidiene
 • prezenta infectiilor locale in regiunea ce va fi tratata

Precautii inainte de tratament

Inainte cu o saptamana  nu se consuma alcool, cu 2 saptamani inainte se opreste administrarea de antiinflamatoare nesteroidiene, antibiotice. De preferat a nu se administra nici un fel de medicament in saptamana dinaintea tratamentului.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

 
[pluginops_popup_form template_id='11421' entranceanimation='' exitanimation='']
Meniu
× Whatsapp