marire buze acid hialuronic

Marirea Buzelor cu Acid Hialuronic

Buzele pline au fost asociate cu tineretea si frumusetea de sute de ani, in mai toate culturile, sunt dorite dintotdeauna, indiferent de varsta si sunt considerate un semn de tinerete si un standard de senzualitate.

Ca si in cazul pielii, buzele incep sa piarda, odata cu trecerea timpului, din substantele ce le asigura structura, forma si volumul. Buzele sunt deosebit de vulnerabile, deoarece acestea au stratul extern foarte subtire, ce se degradeaza progresiv pe masura ce inaintam in varsta. De asemenea, de-a lungul timpului colturile gurii incep sa se lase, zona in forma de V a buzei superioare (cunoscuta sub numele de arcul lui Cupidon) incepe sa se aplatizeze iar buzele isi pierd volumul si aspectul tanar. Deasupra buzei superioare se pot forma linii verticale, in special la persoanele fumatoare.

Daca va doriti un zambet mai atragator, Clinica UltraEstetic Cotroceni va ofera solutia unui tratament cu acid hialuronic pentru modelarea si marirea buzelor. Tratamentul confera un aspect natural, buze moi, este definit conturul, se confera volum global, se poate ridica, daca este necesar, comisura bucala pentru un aspect optimist, intinerit, se pot corecta asimetriile.

Teosyal

Marire buze acid hialuronic Teosyal

250 Euro / 1ml

200 Euro / 0.7ml

Juvederm

Marire buze acid hialuronic Juvederm

250 Euro / 1ml

150 Euro / 0,55ml

Marire Buze cu Acid Hialuronic
Marire Buze cu Acid Hialuronic - Canula Atraumatica
NOU!  

Tehnica de injectare cu canula atraumatica ce confera un tratament mult mai confortabil, risc minim de aparitie a echimozelor sau altor efecte secundare, durata de refacere minima, rezultat natural.

Produsele injectabile cu acid hialuronic sunt sub forma unor geluri transparente, fillere. Produsele existente la ora actuala sunt aproape 100% asemanatoare cu acidul hialuronic existent in organismul uman.

Calitatea acidului hialuronic utilizat in cadrul interventiei reprezinta un element important pentru obtinerea unor rezultate excelente din punct de vedere estetic si pentru mentinerea lor un timp indelungat.

Produsele cu acid hialuronic utilizate in clinica noastra pentru Marirea Buzelor – JUVÉDERM ULTRA, TEOSYAL, TEOSYAL RHA  (ultima si cea mai eficienta gama de filere Teosyal) – se afla in topul celor mai apreciate produse pe plan mondial in ceea ce priveste calitatea fillerelor cu acid hialuronic.

Rezultate
  • confera aspect atragator, natural, discret sau proeminent
  • defineste conturul buzelor
  • confera volum buzelor
  • atenueaza ridurile din jurul gurii (deasupra buzei superioare si de sub buza inferioara)
  • ridicarea comisurii bucale
  • hidrateaza pielea in profunzime
Tratamentul

Tratamentul de marire a buzelor cu acid hialuronic se efectueaza cu anestezie locala, dureaza 10-15 minunte. Cantitatea de acid hialuronic depinde de volumul dorit.

Inainte de tratament cu o saptamana se intrerupe administrarea de medicatie anticoagulanta, antiinflamatoare, vitamina C si E. Daca aveti tendinta de a manifesta eruptie de herpes simplex in zona ce doriti a fi tratata, se administreaza tratament preventiv inainte cu 3 zile de tratamentul cu acid hialuronic.

Dupa tratament

  • timp de 48 de ore nu efectuati miscari agresive in zona tratata, doar un masaj bland
  • o saptamana nu va expuneti la temperaturi extreme (frig intens, sauna, solar, soare, etc.), evitati exercitiile fizice solicitante, nu mergeti la dentist
  • se evita consumul de alcool in primele 24 de ore

La Clinica UltraEstetic Cotroceni va oferim tratamentul de marire buze cu acid hialuronic utilizand produse de top la cel mai bun raport calitate-pret din Bucuresti.  

Marire Buze cu Acid Hialuronic
Marire buze acid hialuronic Juvederm
Marire buze acid hialuronic Juvederm Smile
Marire Buze cu Acid Hialuronic
Marire Buze cu Acid Hialuronic
Marire Buze cu Acid Hialuronic 3 pasi
Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

Meniu