Tratament Riduri Acid Hialuronic

Tratament Riduri cu Acid Hialuronic

La Clinica UltraEstetic Cotroceni, va oferim unul dintre cele mai utilizate tratamente de intinerire la nivel mondial – Tratamentul Ridurilor cu Acid Hialuronic. Popularitatea sa se datoreaza rezultatelor spectaculoase, vizibile imediat la care adaugam abordarea noastra proprie ce pune accentul pe un aspect natural si confort maxim.

 

Tratament Riduri cu Acid Hialuronic

Umplere Riduri cu Acid Hialuronic

Umplere Riduri cu Acid Hialuronic

Rezultatul este imediat şi natural. Ridurile sunt reduse semnificativ intr-o singura sedinta. Efectul cumulativ al mai multor sesiuni asigură optimizarea si durabilitatea rezultatelor.

Ce Inseamna Tratamentul cu Acid Hialuronic ?

In doar o singura sedinta, putem atenua sau chiar elimina ridurile acumulate de-a lungul anilor. Folosim o tehnica avansata de injectare cu canula atraumatica, ce asigura un tratament confortabil, cu un risc minim de echimoze sau alte efecte secundare. Timpul de recuperare este minim, iar rezultatele – de un natural uimitor.

————————————————–
Ai intrebari legate de procedura ?
Contactează-ne pe WhatsApp
————————————————–

Aplicatii Ale Acidului Hialuronic:

  • Netezirea ridurilor nazogeniene (dintre nas si gura)

  • Umplerea cearcanelor

  • Corectarea ridurilor periorale (deasupra si sub buze)

  • Tratarea ridurilor de pe frunte si dintre sprancene

  • Refacerea volumului facial (pometi, obraji, barbie)

  • Corectarea liniilor Marionette (de la coltul gurii in jos)

  • Conturarea maxilarului si a barbiei

Pregatire si Ingrijire Post-Tratament

Va recomandam sa evitati administrarea de anticoagulante, antiinflamatoare, vitamina C si E cu o saptamana inainte de tratament. Daca aveti tendinta de a dezvolta herpes simplex in zona tratata, un tratament preventiv este indicat. Dupa procedura, evitati eforturile intense, expunerea la temperaturi extreme, si consumul de alcool pentru 24 de ore.

Contraindicatii

Acest tratament nu este recomandat in caz de sarcina, alaptare, boli autoimune sau daca urmati un tratament anticoagulant.

De Ce Acid Hialuronic ?

Acest “burete molecular” este ideal pentru umplerea dermica, oferind o senzatie naturala si rezultate durabile. Pe masura ce imbatranim, productia de acid hialuronic scade, iar pielea isi pierde hidratarea si volumul, devenind ridata. Tratamentul nostru vizeaza exact aceste probleme, restabilind aspectul tanar si stralucitor al pielii.

Experienta UltraEstetic Cotroceni

Realizam tratamentul sub anestezie locala, procedura durand intre 30-60 minute, iar efectele sunt vizibile imediat. In functie de stilul de viata, metabolism, varsta si alti factori, efectul se mentine intre 6-12 luni.

Zo Skin Anti Aging Program

UltraEstetic SHOP

Pentru a beneficia de un tratament complet se recomanda utlizarea zilnica a dermato-cosmeticelor specifice.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

 
[pluginops_popup_form template_id='11421' entranceanimation='' exitanimation='']
Meniu
× Whatsapp