Modelare pometi acid hialuronic

Tratament Riduri cu Acid Hialuronic

Tratamentul ridurilor cu acidul hialuronic este unul din cele mai cerute tratamente medicale de intinerire din intreaga lume datorita efectelor spectaculoase vizibile imediat, efectului natural oferit de injectarea acidului hialuronic, procedura este usoara, rapida.  Intr-o singura sedinta se pot sterge sau atenua  riduri care s-au format in ani. Acidul hialuronic este utilizat in siguranta si cu rezultate spactaculoase pentru tratamentul de umplere a ridurilor, refacerea volumui facial, pentru a preveni adancirea ridurilor si a conferi un aspect intinerit si proaspat.

Umplerea ridurilor cu Acid Hialuronic este cel mai recomandat tratament pentru netezirea ridurilor, este cel mai sigur , ofera efect natural si durabil.

NOU! Tehnica de injectare cu canula atraumatica ce confera un tratament mult mai confortabil, risc minim de aparitie a echimozelor sau altor efecte secundare, durata de refacere minima, rezultat natural.

Indicatii
 • riduri nazogeniene (dintre nas si gura)
 • umplerea cearcanelor
 • deasupra buzei superioare , sub buza inferioara (riduri periorale)
 • ridurile de pe frunte si dintre sprancene
 • refacerea volumului facial ( modelare pometi, obraji, barbie)
 • ridurile ce coboara de la coltul gurii in jos (liniile Marionette)
 • refacerea conturului maxilar
 • refacerea volumului barbiei
Galerie tratament riduri cu acid hialuronic

Rezultatul este imediat şi natural. Pielea rămâne netedă şi catifelată. Efectul cumulativ al mai multor sesiuni asigură optimizarea si durabilitatea rezultatelor.

Produse injectabile cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o substanta ideala pentru umplere dermica deoarece confera o senzatie naturala in piele, este cel mai sigur produs si este durabil.

Acesta se prezinta sub forma unor geluri injectabile, fillere, care se introduc usor in si sub piele pentru a reface instantaneu volumul pielii pentru a netezi si a face sa dispara ridurile si cutele faciale, reface volumul facial si pentru a redefini buzele. Confera un aspect si o senzatie de netezime si naturalete.

Acidul hialuronic este supranumit ”burete molecular” datorita capacitatii sale foarte mari de hidratare. Scaderea producerii de acid hialuronic duce la scaderea cantitatii de apa in piele, ceea ce are ca rezultat o piele ridata, imbatranita.

Tratamentul se realizeaza sub anestezie locala, dureaza 10-15 minute, rezultatul este vizibil imediat. Efectul se mentine 6-12 luni sau mai mult, in functie de stilul de viata, de matabolism, varsta, sex, medicatie, etc.

Inainte de tratament cu o saptamana se recomanda incetarea administrarii de anticoagulante, antiinflamatoare, vitamina C si E. Daca aveti tendinta de a manifesta eruptie de herpes simplex in zona ce doriti a fi tratata se administreaza tratamentul necesar preventiv inainte cu cateva zile de tratamentul cu acid hialuronic.

Dupa tratament pentru a reduce la minim riscurile temporare de umflare, inrosire:

 • evitati exercitiile solicitante
 • nu va expuneti la temperaturi extreme (frig intens, sauna, solar, soare, etc.)
 • evitati cosumul de alcool 24 ore

Contraindicatii: sarcina, alaptare, boli autoimune, tratament anticoagulant, alergii.

Cauzele aparitiei ridurilor

Trecerea timpului,  fotoimbatranirea  si alti factori nocivi (dieta, fumat, poluare, expunere prelungita la soare, gravitatia, etc.), hormonii, topirea tesututlui adipos, atrofia musculara, retactia osoasa, reprezinta cauze care produc modificari la nivelul dermului si epidermului iar cu trecerea anilor, apar ridurile, laxitate cutanata, pielea deshidratata, scaderea cantitatii de colagen si acid hialuronic din piele si prin urmare pielea are mai putin volum si este mai putin neteda si isi pierde culoarea tinereasca si stralucirea.

Vezi programul complet Anti-Aging

UltraEstetic SHOP

Pentru a beneficia de un tratament complet se recomanda utlizarea zilnica a dermato-cosmeticelor specifice.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

Meniu