Lifting Facial Nechirurgical

Lifting Facial Nechirurgical Lichid (cu acid hialuronic)

Tratamentul de lifting facial nechirurgical lichid se realizeaza prin injectarea acidului hialuronic ca substanta de umplere.

Acidul hialuronic este considerat produsul cel mai bun pentru umplere dermala, pentru ca este sigur, ofera rezultate naturale si durabile, are risc mic de efecte secundare.

Tratamentul se adreseaza in principal persoanelor ce au o scadere  a volumului facial in zona pometilor, obrajilor, barbiei, zona inferioara a fetei, riduri adanci, colturile gurii lasate, etc., toate acestea fiind prezente dau aspect de fata cazuta, trista, imbatranita.

Tratamentul are ca rezultat refacerea volumului facial, reducerea ridurilor, imbunatatirea calitatii si texturii pielii. Se injecteaza acid hialuronic in zona pometilor, cearcanelor, riduri nazogeniene, si in orice zona ce necesita revolumizare, pentru a obtine un efect intinerit, liftat, chipul capata un aspect proaspat, ridurile sunt atenuate, cearcanele sunt sterse, pometii sunt reconturati.

Tratamentul de lifting facial nechirurgical lichid se efectueaza cu acid hialuronic in principal pentru redefinirea volumui facial, si poate fi completat pentru rezultate superioare de alte tratamente: botox pentru tratamentul ridurilor de expresie, tratamente pentru imbunatatirea texturii pielii –  Redensity I, microneedling medical, peeling chimic, altele. Gasiti informatii detaliate in pagina fiecarui tratament.

Rezultatele tratamentului sunt imediate, se imbunatatesc in timp. Pielea devine mai netedă şi catifelată, ridurile si cutele pielii se intind, aspectul devine intinerit, odihnit, proaspat. Efectul cumulativ al mai multor sesiuni asigură optimizarea si durabilitatea rezultatelor.

Indicatii

Tratamentul cu acid hialuronic se utilizeaza pentru : pometi, obraji, cearcane, linii Marionette, riduri nazogeniene, buze, ridurile din jurul buzelor, in orice zona a fetei ce are lipsa de volum.

Inainte de tratament cu o saptamana se recomanda incetarea administrarii de anticoagulante, antiinflamatoare, vitamina E. Daca aveti tendinta de a manifesta eruptie de herpes simplex in zona ce doriti a fi tratata se administreaza tratamentul necesar preventiv inainte cu cateva zile de tratamentul cu acid hialuronic.

Dupa tratament pentru a reduce la minim riscurile temporare de umflare, inrosire:

– evitati exercitiile solicitante cateva zile

– nu va expuneti la temperaturi extreme perioada indelungata (frig intens, sauna, solar, soare, etc.)

– evitati cosumul de alcool 24 ore

Contraindicatii: sarcina, alaptare, boli autoimune, tratament anticoagulant, alergii la produsele utilizate.

Cauzele imbatranirii pielii

Trecerea timpului,  fotoimbatranirea  si alti factori nocivi (dieta, fumat, poluare, expunere prelungita la soare, gravitatia, etc.), hormonii, topirea tesututlui adipos, atrofia musculara, retractia osoasa, reprezinta cauze care produc modificari la nivelul dermului si epidermului iar cu trecerea anilor, apar ridurile, laxitate cutanata, pielea deshidratata, scaderea cantitatii de colagen si acid hialuronic din piele si prin urmare pielea are mai putin volum si este mai putin neteda si isi pierde culoarea tinereasca si stralucirea, se rideaza.

Programul complet antiageing cuprinde continuarea tratamentului acasa cu utilizarea produselor dermocosmetice specifice pentru optimizarea si mentinerea pe durata lunga de timp a efectelor tratamentelor injectabile.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!
Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.
Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!
Meniu