Tratament Cearcane Acid Hialuronic

Tratament Cearcane cu Acid Hialuronic

Tratamentul Cearcanelor cu Acid Hialuronic este unul din cele mai bune tratamente pentru a reface volumul si a conferi luminozitate zonei de sub ochi.

Teosyal Redensity 2 Pure Sense este un produs unic cu acid hialuronic special creat pentru zona delicata a cearcanelor  si utilizat pentru tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic.

NOU!

Tehnica avansata de injectare cu microcanula atraumatica ce confera un tratament mult mai confortabil, risc minim de aparitie a echimozelor sau altor efecte secundare, durata de refacere minima, rezultat natural.

Tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic se adreseaza zonei de sub ochi ce este foarte sensibila si fragila, fiind vizibile cu usurinta semnele de oboseala si de imbatranire. Lipsa de volum apare la majoritatea persoanelor in jurul varstei de 30 de ani. Este vizibila de la coltul interior al ochilor si se intinde pe contur, ceea ce confera un aspect trist si obosit.

Aparitia cearcanelor poate fi cauzata de oboseala, microcirculatie deficitara, genetic, dar si cu trecerea timpului pielea pierde din fermitate, musculatura se atrofiaza, tesutul adipos se diminueaza, ceea ce duce la pierderea volumului in diverse zone faciale cum ar fi cearcanele, apar depresiuni cutanate, zona infraorbitala devine adancita, pigmentata, ce arata un aspect trist, obosit, imbatranit.

Efectele Tratamentului Cearcanelor cu acid hialuronic Teosyal Redensity 2 continua sa actioneze mult timp dupa aplicare (aproximativ un an) furnizarand pielii aminoacizi, antioxidanti, minerale si vitamine pentru rezultate maxime pe termen lung.

Indicatii pentru tratament
  • santul lacrimal
  • santul palpebromalar
  • santul mediojugal

 

Tratament Cearcane Acid Hialuronic

Caracteristici speciale ale Redensity 2

Proprietatile vascoelastice fac ca gelul sa acopere perfect cearcanele si zonele unde este nevoie de corectia ridurilor fine cum ar fi cele perioculare (laba gastii) si de deasupra buzei superioare, in siguranta si pe termen lung, asigurand o plasare usoara si controlata.

Acidul Hialuronic Teosyal Redensity 2 exercita o presiune redusa asupra tesuturilor oculare si ofera o corectie naturala, omogena si de lunga durata. Complexul Dermo-Restructurant este o combinatie de aminoacizi, antioxidanti, minerale si vitamine, care imbunatateste textura, elasticitatea si redensifica pielea.

Formula unica

+ 15 mg Acid Hialuronic cross linkat si non cross-linkat – confera volum si hidratare

+ Complex Dermo-restructurant – rol nutritiv, restructurant

+ Anestezic (0,3%) pentru un tratament nedureros

Reultatele

Rezultatele arata volumul cearcanelor refacut, inlaturarea aspectului trist, obosit, pielea devine luminoasa, intinerita, pentru mult timp (pana la un an). In cazul ridurilor perioculare si periorale se obtine netezirea vizibila a ridurilor conferind un puternic efect de intinerire.

Precautii

Inainte cu o saptamana de Tratamentul Cearcanelor cu Acid Hialuronic nu consumati medicamente antiinflamatoare, vitamina E, Ginko Biloba, pentru reducerea riscului de aparitie a echimozelor (vanatai). Tratamentul este contraindicat in sarcina, alaptare, tratament anticoagulant, tratament imunologic.


Teosyal Advanced Filler- Crema Contur Ochi

Afla mai multe si achizitionati produsul aici.

Este un produs dermocosmetic medical pentru acasa, recomandat a se utiliza singur sau dupa tramentul cearcanelor cu  acid hialuronic.

Tratament cearcane - Advanced Filler
  • Este un produs tratament ce actioneaza in profunzime asupra ridurilor
  • Rol restructurant
  • Efect preventiv care protejeaza împotriva radicalilor liberi si modificarilor de ADN
  • Pielea este reinnoita rapid si hidratata
  • Un tratament care imbunatateste si prelungeste efectele produselor injectabile (filerelor utilizate pentru umplerea ridurilor)
Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

Meniu