mezoterapie

BioRePeelCI3

         Ce este  BioRePeelCI3 ?

Este un peeling medical cu efect de biostimulare si regenerare a pielii.

BioRePeelCl3 este un tratament medical inovativ, patentat, pentru rejuvenarea pielii, ce inglobeaza o tehnologie bifazica, cu actiune de biostimulare, revitalizare si de peeling.

Procesul consta într-un peeling chimic, ce actioneaza   in 2 faze in comparatie cu  peelingurile obisnuite, faza lipofilica și  faza hidrofilica, fiecare faza avand un mecanism propriu de actiune.

Datorita actiunii keratolitice si de exfoliere promoveaza si grabeste procesul de reinnoire celulara prin indepartarea stratului superficial de celule moarte. Ingredientii activi dermofunctionali contribuie la o stimulare profunda a reinnoirii celulare si la procesul de biosinteza, lucru esential  pentru a contracara efectele de imbatranire a pielii si a stresului oxidativ induse de poluare si de radiatiile UV.

Compozitia este unica, o componenta cu actiune lipofilica si una cu actiune hidrofilica4 complexe active, ce actioneaza sinergic pentru un efect puternic de rejuvenare:

Indicatii

Tratamentul BioRePeelCl3 are 9 actiuni

Avantaje

Proctocol

Tratamentul BioRePeelCl3 poate fi aplicat, în siguranță, la nivelul feței, gâtului, decolteului, mâinilor.

Protocolul consta in efectuarea a 4-6 sedinte, la interval de 7-12 zile, in functie de evaluarea medicala personalizata.

Poate fi efectuat si ca tratament singular, inaintea unui eveniment de exemplu.

Poate fi asociat cu alte tratamente, cum ar fi injectabile cu acid hialuronic, toxina botulinica, etc.

După tratament

 

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

 

Meniu