Definirea Conturului Facial

Definirea conturului facial cu acid hialuronic este un tratament ce  se realizeaza prin injectarea acidului hialuronic in zone specifice ale fetei, pentru a obtine un aspect intinerit, cum ar fi in principiu: zona pometilor, zona liniei mandibulare, barbia.

Tratamentul se adreseaza persoanelor ce doresc o mai buna definire a conturului facial, sau celor ce au o lipsa a volumului facial,  aspect  trist, obosit, ceea ce nu coincide neaparat cu starea reala a persoanei respective si cu ceea ce doreste sa transmita celorlalti.

Acidul hialuronic este substanta cu siguranta cea mai inalta ca substanta de umplere, rezultatele sunt imediate, naturale, durabile. Injectare cu microcanula atraumatica.

Rezultatele tratamentul se observa imediat dupa tratament, conturul facial este definit, intregul chip capata un aspect intinerit, proaspat.

Tratamentul este rapid, sigur, va puteti relua activitatile imediat. Rezultatele se observa imediat, sunt durabile, efectul natural.

 Poate fi completat de alte tratamente :

  • botox pentru tratamentul ridurilor de expresie
  • tratamente pentru imbunatatirea texturii pielii: Redensity I, microneedling medical, PRX-T33 Peeling Biorevitalizare, altele.

Rezultatele tratamentului cu acid hialuronic sunt imediate, se imbunatatesc in timp. Aspectul devine intinerit, odihnit, proaspat.

Inainte de tratament cu o saptamana se recomanda incetarea administrarii de anticoagulante, antiinflamatoare, vitamina E. Daca aveti tendinta de a manifesta eruptie de herpes simplex in zona ce doriti a fi tratata se administreaza tratamentul necesar preventiv inainte cu cateva zile de tratamentul cu acid hialuronic.

Dupa tratament pentru a reduce la minim riscurile temporare de umflare, inrosire:

– evitati exercitiile solicitante cateva zile

– nu va expuneti la temperaturi extreme perioada indelungata (frig intens, sauna, solar, soare, etc.)

– evitati cosumul de alcool 24 ore

Contraindicatii: sarcina, alaptare, boli autoimune, tratament anticoagulant, alergii la produsele utilizate.

Cauzele imbatranirii pielii

Trecerea timpului,  expunerea excesiva la soare si alti factori nocivi (dieta, fumat, poluare, gravitatia, etc.), hormonii, topirea tesutului adipos, atrofia musculara, retractia osoasa, reprezinta cauze care produc modificari la nivelul dermului si epidermului iar cu trecerea anilor, apar ridurile, laxitate cutanata, pielea deshidratata, scaderea cantitatii de colagen si acid hialuronic din piele si prin urmare in aspectul facial apare lipsa volum, pielea este mai putin neteda si isi pierde aspectul tineresc.

Programul complet antiageing cuprinde continuarea tratamentului acasa cu utilizarea produselor dermocosmetice specifice pentru optimizarea si mentinerea pe durata lunga de timp a efectelor tratamentelor injectabile.
Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!
Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.
Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!
Meniu