Exosomi

EXOZOMI

Tratament de medicina regenerativa pentru reintinerirea si sanatatea pielii

Sylfirm X RF (fata, gat, decolteu)  320€ / zona + aplicare Exozomi 100€  130€ / zona

Sylfirm X RF scalp si stimularea cresterii parului 350€ + aplicare Exozomi 250€ 350€

Industria frumuseții și esteticii trece printr-o transformare. Terapia cu exozomi este unul dintre cele mai interesante tratamente din lumea medicală și estetică de astazi. Aceasta procedura inovativa utilizeaza exozomii si capacitatea naturala a organismului de vindecare pentru a avea rezultate naturale si pe termen lung.

Imagini cu caracter reprezentativ

Tratament Exozomi

 

Tratament Exozomi Pret

 

Tratament Exozomi Sylfirm Pret
Tratament Exozomi Par
————————————————–
Ai intrebari legate de procedura ?
Contactează-ne pe WhatsApp
————————————————–

Exozomii sunt mesagerii de semnalizare din celulele stem și au o mulțime de beneficii și aplicații potențiale, în special pentru sănătatea pielii. De fapt, toate aspectele sănătății se pot imbunatati prin terapia cu exozomi.

Indicatiile in estetica includ:

 • Laxitatea pielii la nivel  facial si corporal: fata, gat, decolteu, abdomen, coapse, in jurul genunchilor, partea interna a bratelor, partea interna a coapselor

 • Piele deteriorata de expunerea excesiva la soare

 • Piele terna, obosita

 • Riduri 

 • Cicatrici

 • Acnee, rozacee

 • Scalp, caderea parului

Ce sunt exozomii?

Exozomii sunt mici vezicule eliberate de toate celulele, dar mai ales de celulele stem. Ei sunt în esență elemente cheie, mici mesageri ce transportă biomolecule ​​de semnalizare importante, ce joacă un rol vital în comunicarea intercelulară, vindecarea, regenerarea și repararea tesuturilor, scaderea inflamatiei, modularea sistemului imunitar al pielii.

Ce este terapia cu exozomi?

Tratamentele cu exozomi reprezinta cea mai nouă frontieră în tehnicile de regenerare celulară, urmând pașii altor terapii dovedite, cum ar fi terapia cu celule stem și PRP (plasma imbogatita cu plachete). Terapiile cu exozomi par a fi mai eficiente in repararea, intarirea si intinerirea pielii, solutiile cu exozomi fiind mult mai concentrate in factori de crestere, lipide, peptide, antioxidanti.

Cum actioneaza exozomii ca tratament pentru intinerirea pielii?

Când celulele noastre stem comunică bine între ele și își indeplinesc rolul, se grăbesc sa ajunga in zonele degradate unde declanseaza procesele de vindecare si scaderea inflamatiei. Pe măsură ce îmbătrânim, exozomii devin din ce în ce mai puțin activi în acest proces. Rănile si tesuturile se vindeca greu sau incomplet, pielea imbatraneste prematur.


Cauzele sunt inaintarea in varsta, factorii de mediu (expunerea excesiva la soare, poluarea, frigul iernii, etc.), dieta necorespunzatoare, dezechilibrele hormonale, bolile autoimune, ce pot interfera sau deregla semnalizarea dintre celule, lăsându-le incapabile să reducă inflamația și să repare țesuturile. Acest lucru la nivelul pielii arata imbatranirea prematura a pielii, aspect tern, piele obosita.

Cum funcționează terapia cu exozomi ?

Când exozomii sunt livrați pe zona de tratament, ei încep să semnalizeze celulelor să isi reia funcționarea normala. Acestia trimit biomolecule mesager ​​la nivelul celulelor ce transmit semnalul de declansare a procesului de vindecare. Pe termen scurt scade inflamația, pe termen lung pielea devina sanatoasa si cu un aspect intinerit.

Beneficiile Exozomilor:

 • Trimit semnale la nivel celular pentru a stimula procesul natural de reparare pentru o piele mai tânără

 • Stimuleaza procesele de regenerare a pielii fără tehnici invazive

 • Stimuleaza angiogeneza -formarea a noi vase de sange- astfel crescand fluxul sangvin iar tesuturile vor fi mai bine hranite si oxigenate

 • Stimulează producția de colagen și elastină, elementele de bază ale pielii.

 • Creste hidratarea pielii

 • Ajută la reducerea apariției unor imperfectiuni comune cum ar fi pigmentarea, rozaceea, precum și îmbătrânirea.

 • In cazul alopeciei (caderea parului) stimuleaza cresterea parului

 • Scad inflamatia

 • Oferă soluții pentru mai multe afecțiuni  ale pielii (nu se limitează la anti-îmbătrânire)

Cui se adreseaza tratamentul?

Tratamentul se adreseaza tuturor celor care isi doresc îmbunătățirea sanatatii, calitatii si aspectului pielii, in mod natural, prin stimularea mecanismelor proprii organismului de vindecare, fara tehnici invazive. Se adreseaza doamnelor si domnilor deopotriva. 

Poate fi aplicat pe fata, gat, decolteu, maini, scalp, la nivel corporal in cazul laxitatii pielii, vergeturilor de pe abdomen, coapse, interiorul bratelor, in jurul genunchilor.

Cum decurge tratamentul?


Acest tratament este excelent ca protocol combinat alături de tratamente stimulatoare de colagen precum RF Sylfirm X sau microneedling. In clinica noastra protocolul tratamentului consta in efectuarea tratamentului cu RF Sylfirm X sau microneedling urmat imediat de aplicarea exosomilor pe zona de tratament. Beneficiile sunt mai mari in cazul tratamentului Sylfirm X + Exozomi.

Un avantaj important al tratamentului cu exozomi este ca nu se recolteaza sange, nu implica disconfort, solutia vine deja preparata si contine concentratii mari de ingredienti activi ce vor stimula vindecarea si regenerarea pielii.

Pentru fata, gat, decolteu, maini, se recomanda 3-5 sedinte in functie de conditia zonei de tratament.

Recomandam efectuarea sedintelor de intretinere la cateva luni, pentru mentinerea rezultatelor pe termen lung. Chiar dupa prima sedinta apar rezultate excelente.

Pentru scalp si stimularea cresterii parului se efecueaza 4-5 sedinte initial, urmand a fi nevoie de sedinte de intretinere.

Rezultate

Unul dintre rolurile cheie ale Exozomilor este de a trimite mesaje de regenerare de la celulă la celulă și acolo are loc magia. Datorită capacității lor incredibile de a trimite semnale la nivel celular pentru a stimula repararea, s-a observat că exozomii îmbunătățesc drastic aspectul si calitatea pielii in zonele tratate.

Rezultatul este o piele cu aspect sănătoas, luminos, imperfectiunile sunt diminuate.

In cazul tratamentelor pentru scalp si par, stimuleaza cresterea parului si sanatatea scalpului.

Rezultatele se observa de la prima sedinta.

 

Pentru rezultate optime tratamentul se poate continua acasa cu produse dermatocosmetice cu Exozomi

Dermaceuticals Exo Skin Serum

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

 
[pluginops_popup_form template_id='11421' entranceanimation='' exitanimation='']
Meniu
× Whatsapp