SYLFIRM X Radiofrecventa Fractionata

SYLFIRM X Radiofrecventa Fractionata

Doriți o soluție completă pentru un ten intinerit si luminos, vergeturi, laxitatea pielii la nivelul abdomenului, coapselor sau pentru căderea părului ?
SYLFIRM X, fabricat în SUA și aprobat de FDA, utilizează radiofrecvența fracționată cu undă duală pentru a vă oferi toate aceste rezultate fara durere si in deplina siguranta.

 

Fotografii cu caracter reprezentativ. Rezultatele pot varia in functie de particularitati.

Sylfirm X

Sylfirm X

sylfirm x
————————————————–
Ai intrebari legate de procedura ?
Contactează-ne pe WhatsApp
————————————————–

Sylfirm  X este foarte versatil, singurul dispozitiv ce incorporeaza tehnologia cu unde duale (unda continua si unda pulsata), ceea ce ofera rezultate exceptionale pentru multiple indicatii ale pielii, face ca tratamentul sa fie confortabil si fara perioada de recuperare, in comparatie cu alte dispozitive.

Capatul de lucru ofera un nivel mare de control, are microace placate cu aur ce patrund pana in straturile profunde ale pielii pentru a stimula bland producerea naturala de colagen si elastina, pentru reinnoirea completa a tuturor straturilor pielii, pentru liftingul si strangerea pielii. Tratamentul este personalizat in functie de necesitatile fiecarei persoane, se poate alege unul din cele 8 moduri de tratament, fiecare cu beneficiile lui.

Indicatii

 • Piele laxa in zona fetei, gat, decolteu, in jurul ochilor

 • Aspect obosit, tern, aspect neuniform

 • Riduri si linii fine

 • Pori mariti

 • Cicatrici, rozacee, cuperoza, pete

 • La nivel corporal: pielea laxa in zona abdomenului ( excesul de piele dupa nastere), coapse intern, deasupra genunchilor, partea interna a bratelor, vergeturi

 • Tratamente pentru scalp si cresterea parului

Cum decurge tratamentul ?

Sylfirm X

Tratamentul este minim-invaziv, dar pentru un confort crescut, inainte de tratament se aplica o crema anestezica. Fara perioda de recuperare, sau cu perioada minima de recuperare, roseata sau inflamarea dispar in cateva ore dupa tratament. Va puteti relua activitatea imediat.

Alegem cel mai potrivit program de tratament pentru situatia fiecarei persoana. Tratamentul consta in faptul ca microacele din piesa de lucru vor perfora pielea elibererand radiofrecventa, se acopera zona de tratament. La sfarsit pielea va fi rosiatica, se aplica crema speciala pentru vindecare rapida. Roseata se atenueaza in cateva ore.

Cate sedinte sunt recomandate?

Numarul de sedinte recomandat variaza, in functie de severitatea problemelor prezente, de obiectivele personale. In general recomandam un protocol ce cuprinde 3-5 sedinte ce se efectueaza la intervale de  2-4 saptamani, in functie de protocolul recomandat individual.
Tratamentele ofera o imbunatatire  globala semnificativa a pielii : aspectului, fermitatii si elasticitatii, texturii, luminozitate, piele cu aspect sanatos si cu imperfectiuni diminuate sau eliminate.

De asemenea, pentru mentinerea rezultatelor recomandam sedinte de intretinere.

Care sunt beneficiile tratamentelor cu Sylfirm X ?

 • Tratament minim-invaziv, disconfort minim in timpul tratamentului, fara perioada de recuperare, va puteti relua activitatea imediat

 • Ofera rezultate naturale si un aspect sanatos si intinerit, prin declansarea si stimularea mecanismelor proprii pielii de regenerare si vindecare

 • Stimuleaza procesele de formare a colagenului nou, responsabil de aspectul tanar si sanatos al pielii.

 • Sylfirm X  ofera tratamente minim-invazive, iar in funcție de indicații, putem aborda personalizat fiecare zonă în parte, astfel încât în aceeasi ședință putem trata probleme multiple ale pielii.

 • Se adreseaza tuturor tipurilor de piele.

 • Se poate efectua in orice anotimp, inclusiv vara.

Cum functioneaza tehnologia RF Fractionata SYLFYRM X?

Sistemul robotizat asigura aplicarea precisa si uniforma a electrozilor in zona de tratament,  ce creeaza microcanale ce acopera toate straturile dermice, livrand în profunzime energia radiofrecvenței, ce determină crearea unor modificări tisulare temporare, ce declanșează procesul natural de vindecare al pielii, prin activarea fibroblastelor, responsabile de producerea fibrelor de colagen nou și elastina. Medicul alege modul de actiune in functie de zona de tratament in functie de obiectivul tratamentului.

Care sunt diferențele între tratamentele laser și tehnologia RF Fracționata ?

Laserul este utilizat în medicina estetică de peste 20 de ani, dar este asociat cu perioade de recuperare semnificative, cu un risc ridicat de complicații, fiind necesare si aplicarea unor restricții pe perioade mai lungi inainte cat și post tratament.

Radiofrecvența fracționată este o tehnologie eficienta si sigura. Acest nou tratament ofera rezultate similare cu metodele laser, dar cu disconfort și perioade de repaus social semnificativ mai mici sau inexistente. Deasemenea RF fractionata patrunde la adancime mai mare in straturile pielii, ceea ce duce la eficienta si beneficii crescute.

Când se văd rezultatele tratamentelor cu Sylfirm X ?

Rezultatele sunt vizibile imediat, în cazul indicațiilor de skin tightening, cresterea elasticitatii si fermitatii pielii, luminozitate, textura pielii, datorită contractării fibrelor de colagen în timpul procedurii, iar o imbunatatire mai mare apare treptat in urmatoarele saptamani-luni, pe masura ce procesul de regenerare declansat in timpul sedintelor  continua.

Rezultatele se imbunatatesc de la o sedinta la alta, odata cu efectuarea numarului de sedinte recomandat individual, in functie de conditia pielii si obiectivul fiecarei persoane.

In general recomandam un protocol de 3-5 sedinte efectuate la intervale de 2-4 saptamani, in urma caruia se obtine o imbunatire semnificativa a conditiei pielii in zona de tratament.

Noutate!

Sylfirm X + Exozomi – Tratament pentru regenerarea, sanatatea si intinerirea pielii. Afla mai multe.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

[pluginops_popup_form template_id='11421' entranceanimation='' exitanimation='']
Meniu
× Whatsapp