SYLFIRM X Radiofrecventa Fractionata

SYLFIRM X Radiofrecventa Fractionata

SYLFIRM X un sistem inovator de radiofrecventa fractionata, aprobat FDA, ce utilizează tehnologia avansata prin asocierea microelectrozilor cu radiofrecventa cu undă duală (undă continuă și undă pulsată).
Acest sistem de ultima generatie ofera proceduri minim-invazive, cu rezultate excelente in tratamentul laxitatii pielii oferind un efect de skin tightening, lifting, antiaging, tratamentul diferitelor tipuri de cicatrici, precum și a leziunilor pigmentare și vasculare.

Fotografii cu caracter reprezentativ. Rezultatele pot varia in functie de particularitati.

SYLFIRM X Radiofrecventa Fractionata

 

SYLFIRM X Radiofrecventa Fractionata

Cum decurge tratamentul ?

Sylfirm X

Tratamentul este minim-invaziv, dar pentru un confort crescut, inainte de tratament se aplica o crema anestezica. Fara perioda de recuperare, sau cu perioada minima de recuperare, roseata sau inflamarea dispar in cateva ore dupa tratament. Va puteti relua activitatea imediat.

Protocol

Numarul de sedinte recomandat variaza, dependent de severitatea problemelor prezente la fiecare persoana, In general recomandam un protocol de 3-5 sedinte la intervale de 2-4 saptamani, ce ofera o imbunatatire  globala semnificativa a sanatatii, tonusului si texturii pielii.

Indicatii

 • Skin tightenig si lifting fata, gat, decolteu, diverse zone corporale
 • Aspect obosit, tern
 • Pielea laxa din jurul ochilor
 • Ridurile si liniile fine
 • Lifteaza si creste elasticitatea pielii
 • Contur linie mandibulara si barbie dubla
 • Cicatrici, vergeturi
 • Imbunatatire globala a texturii  pielii

Cum functioneaza tehnologia RF Fractionata?

RF fracționata este o procedură minim invazivă, ce combina beneficiile terapiilor cu microelectrozi si a radiofrecvenței actionand simultan, oferind rezultate mult superioare fata de utilizarea lor separata.

Prin intermediul unui sistem de ace foarte fine, placate cu aur, Sylfirm X creeaza microcanale subdermale la adâncimi variabile, livrand în profunzime energia radiofrecvenței, sub două unde diferite – unde continue și pulsate. Acest proces determină crearea unor modificări tisulare temporare, ce declanșează procesul natural de vindecare al pielii, prin activarea fibroblastelor, responsabile de producerea fibrelor de colagen nou și elastina.

Care sunt diferențele între tratamentele laser și tehnologia RF Fracționata ?

Laserul este utilizat în medicina estetică de peste 20 de ani, dar este asociat cu perioade de recuperare semnificative, cu un risc ridicat de complicații, fiind necesare si aplicarea unor restricții pe perioade mai lungi inainte cat și post tratament.

Radiofrecvența fracționată este o tehnologie eficienta si sigura pentru tratamentele estetice. Acest nou tratament ofera rezultate similare cu metodele laser, dar cu disconfort și perioade de repaus social semnificativ mai mici sau inexistente. Deasemenea RF fractionata patrunde la adancime mai mare in straturile pielii, ceea ce duce la eficienta si beneficii crescute.

Care sunt avantajele tratamentelor realizate cu Sylfirm X ?

 • Ofera rezultate naturale si un aspect sanatos si intinerit, prin declansarea si stimularea mecanismelor proprii pielii de regenerare si vindecare
 • Stimuleaza procesele de formare a colagenului nou, responsabil de aspectul tanar si sanatos al pielii.
 • Sylfirm X  ofera tratamente minim-invazive, iar in funcție de indicații, putem aborda personalizat fiecare zonă în parte, astfel încât în aceeasi ședință putem trata probleme multiple ale pielii.
 • RF nu afecteaza coeficientul de absorbție al cromoforilor precum laserele. Acest lucru permite reluarea activitatilor imediat, nefiind nevoie de perioada de recuparare.
 • Se adreseaza tuturor tipurilor de piele.
 • Se adreseaza persoanelor care doresc o imbunatatire a aspectului pielii, dar nu vor tratamente injectabile.

Când se văd rezultatele tratamentelor cu Sylfirm X ?

Rezultatele sunt vizibile imediat, în cazul indicațiilor de skin tightening, cresterea elasticitatii si fermitatii pielii, luminozitate, datorită contractării fibrelor de colagen în timpul procedurii, iar o imbunatatire mai mare apare treptat in urmatoarele saptamani, deoarece procesul de regenerare declansat in timpul tratamentului continua in urmatoarele saptamani dupa tratament.
Bineinteles, rezultatele se imbunatatesc de la o sedinta la alta, odata cu efectuarea numarului de sedinte recomandat individual, in functie de conditia pielii si de efectele dorite de fiecare parsoana in parte.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

Meniu