SYLFIRM X Radiofrecventa Fractionata

SYLFIRM X Radiofrecventa Fractionata

SYLFIRM X este un sistem inovator de radiofrecventa fractionata, aprobat FDA, fabricat in SUA, ce utilizează tehnologia avansata prin asocierea microelectrozilor cu radiofrecventa cu undă duală (undă continuă și undă pulsată).

Indicatii

 • Skin tightenig si lifting fata, gat, decolteu
 • Piele laxa fata, barbie dubla, in jurul ochilor
 • Aspect obosit, tern al tenului
 • Riduri si linii fine
 • Contur linie mandibulara si barbie dubla
 • Vergeturi, cicatrici, rozacee, cuperoza
 • Imbunatatire globala a aspectului si texturii  pielii

Fotografii cu caracter reprezentativ. Rezultatele pot varia in functie de particularitati.

 

Cum decurge tratamentul ?

Sylfirm X

Tratamentul este minim-invaziv, dar pentru un confort crescut, inainte de tratament se aplica o crema anestezica. Fara perioda de recuperare, sau cu perioada minima de recuperare, roseata sau inflamarea dispar in cateva ore dupa tratament. Va puteti relua activitatea imediat.

 

Cate sedinte sunt recomandate?

Numarul de sedinte recomandat variaza, in functie  de severitatea problemelor prezente la fiecare persoana, In general recomandam un protocol de 3-5 sedinte la intervale de 2-4 saptamani, ce ofera o imbunatatire  globala semnificativa a aspectului, tonusului, texturii pielii, luminozitate.

Care sunt beneficiile tratamentelor cu Sylfirm X ?

 • Tratament minim-invaziv, disconfort minim in timpul tratamentului, recuperare rapida
 • Ofera rezultate naturale si un aspect sanatos si intinerit, prin declansarea si stimularea mecanismelor proprii pielii de regenerare si vindecare
 • Stimuleaza procesele de formare a colagenului nou, responsabil de aspectul tanar si sanatos al pielii.
 • Sylfirm X  ofera tratamente minim-invazive, iar in funcție de indicații, putem aborda personalizat fiecare zonă în parte, astfel încât în aceeasi ședință putem trata probleme multiple ale pielii.
 • Se adreseaza tuturor tipurilor de piele.

Cum functioneaza tehnologia RF Fractionata SYLFYRM X?

Sistemul robotizat asigura aplicarea precisa si uniforma a electrozilor in zona de tratament,  ce creeaza microcanale ce acopera toate straturile dermice, livrand în profunzime energia radiofrecvenței, ce determină crearea unor modificări tisulare temporare, ce declanșează procesul natural de vindecare al pielii, prin activarea fibroblastelor, responsabile de producerea fibrelor de colagen nou și elastina. Medicul poate alege modul de actiune in functie de zona de tratament in functie de obiectivul tratamentului.

Care sunt diferențele între tratamentele laser și tehnologia RF Fracționata ?

Laserul este utilizat în medicina estetică de peste 20 de ani, dar este asociat cu perioade de recuperare semnificative, cu un risc ridicat de complicații, fiind necesare si aplicarea unor restricții pe perioade mai lungi inainte cat și post tratament.

Radiofrecvența fracționată este o tehnologie eficienta si sigura. Acest nou tratament ofera rezultate similare cu metodele laser, dar cu disconfort și perioade de repaus social semnificativ mai mici sau inexistente. Deasemenea RF fractionata patrunde la adancime mai mare in straturile pielii, ceea ce duce la eficienta si beneficii crescute.

 • Când se văd rezultatele tratamentelor cu Sylfirm X ?

Rezultatele sunt vizibile imediat, în cazul indicațiilor de skin tightening, cresterea elasticitatii si fermitatii pielii, luminozitate, textura pielii, datorită contractării fibrelor de colagen în timpul procedurii, iar o imbunatatire mai mare apare treptat in urmatoarele saptamani-luni, pe masura ce procesul de regenerare declansat in timpul tratamentului continua.

Rezultatele se imbunatatesc de la o sedinta la alta, odata cu efectuarea numarului de sedinte recomandat individual, in functie de conditia pielii si obiectivul fiecarei persoane.

In general recomandam un protocol de 3-5 sedinte efectuate la intervale de 2-4 saptamani, in urma caruia se obtine o imbunatire semnificativa a conditiei pielii in zona de tratament.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

Meniu
AI Chatbot Avatar