Lifting Nefertiti- tratament pentru liftingul gatului cu toxina botulinica

Liftul Nefertiti este un tratament pentru liftingul gatului respectiv zonei inferioare a fetei, este o tehnica nechirugicala minim-invaziva, ce consta in injectarea unor cantitati mici de toxina botulinica a musculaturii gatului, respectiv benzile platisma, pentru a le relaxa, aspectul obtinut fiind de piele intinsa si profil frumos conturat.

Numele se refera la regina egipteana Nefertiti, una dintre cele mai faimoase femei ale lumii antice si un simbol al frumusetii feminine, cunoscuta pentru gatul ei alungit, subtire si un  profil frumos conturat. Numele “Nefertiti” inseamna “Frumoasa care, iata, vine”. Chiar si dupa mii de ani regina Nefertiti a Egiptului ramane un simbol al frumusetii feminine,  bustul ei care astazi se afla in colectia Neues Museum din Berlin este una din cele mai copiate sculpturi, datorita idealului de frumusete pe care il reprezinta.

 

Ce este un Liftingul Nefertiti?

Liftingul Nefertiti este o procedura in care se injecteaza cu un ac fin cantitati mici de toxina botulinica tip A in muschii gatului (benzile platisma), cei care ruleaza vertical de la baza fetei pana la clavicula, creand o tracțiune in jos a liniei maxilarului si gatului.

Toxina botulinica este o proteina inalt putificata, utilizata cu succes pentru tratamentul ridurilor dinamice din treimea superioara a fetei, care actioneaza prin blocarea impulsurilor electrice care determina contractarea muschilor faciali.

In cadrul liftingului Nefertiti se utilizeaza cantitati mici de toxina botulinica in primul rand la nivelul musculaturii gatului, cu rezultate excelente asupra aspectului pielii si conturului facial. Dace este nevoie in functie de fizionomia fiecarei persoane se injecteaza si la nivelul barbiei pentru a inlatura aspectului de coaja de portocala, si la nivelul liniei mandibulare in cazul unei musculaturi puternice ce sterge conturul marginii inferioare a fetei.

Cui se adreseaza tratamentul?

Persoanelor cu benzile platisma evidente, contur facial pierdut, cu greutate normala.

Rezultatele

Rezultatele arata gat mai suplu si liftat,  pielea intinsa, ridicarea partii inferioare a fetei, linia mandibulara mai conturata.

Cand muschii gatului nu mai trag in jos trasaturile fetei, muschii din partea superioara a fetei pot ridica corespunzator pielea, rezultand o linie maxilara mai bine definita.

Efectul  incepe sa fie simtit  dupa 3-5 zile, rezultatul maxim apare dupa 2 saptamani. Remanenta este de aproximativ 4-6 luni, Tratamentul se repeta de 2 ori pe an, pentru mentinerea rezultatelor.

Cum decurge tratamentul?

Toxina botulinica va fi injectata in primul rand in zona  gatului la nivelul benzilor platimale, si daca este necesar se injecteaza si zona mandibulara si barbie.

Tratamentul  este sigur, simplu si rapid, dureaza cateva minute, se poate efectua  intr-o pauza de pranz, iar apoi va puteti relua activitatile imediat, nu are perioada de recuperare.  Injectiile se efectueaza cu un ac fin pe zona de tratament., nu este dureros, se poate simti doar un mic discomfort. 

Asocierea cu alte tratamente 

In functie de aspectul gatului si partii inferioare a fetei, Liftingul Nefertiti cu toxina botulinica se poate asocia cu alte tratamente:

  • Injectarea fillerelor cu acid hialuronic pentru o mai buna conturare a partii inferioare a fetei ( linia mandibulara si barbie)
  • Tratamente pentru imbunatatirea calitatii pielii de pe gat, daca pielea este subtire, lipsita de fermitate, cu riduri (Skinbooster, RF Sylfirm, etc.)
  • Tratamente pentru topirea grasimii la nivelul barbiei duble (Lipoliza) 

Contraindicatii

  • sarcina si perioada de alaptare
  • alergie la toxina botulinica
  • Miastenia Gravis, scleroza laterala amiotrofica
  • in timpul tratamentelor cu anticoagulante
  • in timpul tratamentelor cu medicamente antiinflamatorii corticosteroidiene
  • prezenta de infectii locale in regiunea ce va fi tratata

Precautii inainte de tratament

Inainte de tratament cu 48 de ore nu se consuma alcool,  cu 2 saptamani inainte se opreste  administrarea de antiinflamatoare nesteroidiene, antibioticelor. De preferat a nu se administra nici un fel de medicament in saptamana dinaintea tratamentului.

Foto cu caracter reprezentativ. Rezultatele pot varia.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

 
[pluginops_popup_form template_id='11421' entranceanimation='' exitanimation='']
Meniu
× Whatsapp