Emerald Laser Bucuresti

EMERALD Laser

Laserul Emerald™ este cel mai avansat laser la nivel mondial ce incorporeaza tehnologia cu unde joase (LLLT) sau cu lumina rece, fabricat in SUA si aprobat de FDA, ce tinteste probleme multiple in acelasi timp: reducerea depozitelor de grasime, ameliorarea aspectului celulitei, imbunatatirea calitatii pielii.

Emerald™ Laser ofera tratamente pentru îndepărtarea grăsimii localizate din orice zona a corpului, focalizând și tratând zonele cu depozite nedorite de grăsime. Laserul Emerald redefinește întreaga circumferință corporală fiind singurul dispozitiv aprobat și recomandat de FDA pentru pacienți cu IMC +30.

Cum funcționează laserul EMERALD?

 • Pentru diminuarea depozitelor de grăsime – proces declansat prin fotobiomodulare – laserul emite lumina cu energie joasa la nivelul celulelor adipoase, ce declanseaza activarea mecanismelor chimice intracelulare din zona de tratament, astfel are loc emulsifierea grasimii intracelulare si formarea unor pori tranzitorii prin care are loc eliminarea continutului in spațiul extracelular, care apoi este eliminat din organism in cursul sau natural de detoxifiere prin sistemul  limfatic sau este utilizat de organism pentru producerea de energie. Astfel apare micșorarea in volum a celulelor adipoase.
 • Ameliorarea celulitei – dioda verde stimuleaza creșterea formarii de colagen în piele și remodelează colagenul din septurile fibroase, rezultatul fiind o netezire vizibila a pielii.
 • Imbunatatirea calitatii pielii, prin procesul de stimulare a formarii colagenului nou.

Cum decurge tratamentul?

Înaintea efectuării primului tratament cu laser Emerald este necesară o evaluare initiala pentru a va cunoaste intreg istoricul medical si obiectivele individuale, pentru a ne asigura ca Emerald este alegerea potrivita pentru dvs.

Vom inregistra dimensiunile corporale initiale, vom discuta despre stilul de viata, dieta, miscare si stabilim protocolul de tratament personalizat.

Tratamentul este simplu, constă într-o procedură neinvaziva, confortabila și ușor de efectuat ce dureaza 30 de min: persoana sta intinsa pe patul de tratament timp în care dispozitivul Emerald, prin intermediul celor 10 emitatoare ce sunt aplicate simultan pe zona de tratament, livreaza energia laser. Nu se simte nici un discomfort și nici undele laserului, doar lumina verde vizibilă ce actioneaza pe zona de tratament.

Dupa tratament recomandam efectuarea unor sedinte de stimulare a drenajului limfatic, pentru eficientizarea si cresterea beneficiilor tratamentului.

Pe parcursul tratamentului, recomandam hidratare corespunzatoare cu minim 2 l apa pe zi, dieta sanatoasa, miscare, pentru a ajuta organismul in procesul  de eliminare a grasimilor, si pentru optimizarea rezultatelor.

Cine poate beneficia de tratamentul cu Laserul Emerald?

Tratamentul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, tuturor celor interesati de un tratament eficient, neinvaziv pentru diminuarea depozitelor incapatanate de grăsime, care au o stare generală bună de sănătate și IMC (Indice de Masa Corporala)  maxim 40.

Cate sedinte sunt necesare?

Numarul de sedinte si intervalul dintre sedinte difera de la pacient la pacient, in functie de situatia individuala.

In general, in urma efectuării unui numar de 6-8 sedinte, la intervale de 3-7 zile, se va remarca o reducere semnificativa a depozitelor de grăsime localizată.

Pot fi necesare mai multe ședințe in urmatoarele situatii:

 • obezitate (IMC peste 30)
 • vârsta de peste 55 de ani
 • fumati de peste 10 ani
 •  tratament pentru depresie sau psihoză
 • greutatea a variat cu mai mult de 4-5kg în ultimele 3 luni
 • menopauză
 • aveți condiții medicale care vă afectează greutatea sau cauzează balonare/umflare
 • aveți un stil de viață foarte activ
 • ați avut intervenții chirurgicale anterioare, inclusiv chirurgie estetica (liposucție, abdominoplastie, cezariană).

Rezultate

Efectele sunt imediate,  rezulatele apar gradual,  in urmatoarele 4-12 saptamani, pe masura ce tesutul adipos se miscoreaza si grasimea este eliminata din organism. In acest interval veti observa scaderea circumferintelor din zonele tratate. Pierderea in circumferinta este semnificativa, iar acest lucru depinde si de IMC.

Atât timp cât urmati un stil se viata sanatos, o dietă sănătoasă, hidratare corespunzatoare, miscare,  rezultatele se pot mentine pe termen nelimitat.

De reținut că eliminarea lipidelor în urma procedurii LLLT nu stimulează producția de lipide plasmatice, trigliceride plasmatice sau de colesterol.

Care este importanța testelor clinice pentru tratamentele de remodelare corporala si de indepartare a depozitelor de grăsime?

În prezent, există o multitudine de tratamente care promoveaza rezultate imediate și garantează pierderea în greutate printr-o metodă rapidă și sigură. Totuși, veți descoperi că aceste afirmații nu numai că sunt false, ci și de-a dreptul periculoase. De fapt, majoritatea tratamentelor de îndepărtare a grăsimii localizate atacă celulele adipoase, în timp ce dispozitivul Emerald™ este în mod special creat pentru a evita distrugerea acestora. De ce este important acest lucru? Pentru ca atunci cand celulele adipoase sunt distruse sau eliminate, corpul depune grasimea in alte zone sau chiar in jurul organelor, ceea poate avea efecte negative asupra sanatatii dvs.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

Menu