Emerald Laser Bucuresti

Laser EMERALD

Tratament inovator non-invaziv pentru topirea grasimilor, tratamentul celulitei si remodelare corporala pe intreaga circumferinta

Laserul Emerald, unic în lume și fabricat în SUA cu aprobare FDA, este un tratament revoluționar ce utilizează tehnologia cu laser rece pentru a reduce depozitele de grăsime, îmbunătăți aspectul celulitei și calitatea pielii, tratând eficient și fără durere grăsimea localizată pe întreaga circumferință corporală 360 grade, fiind recomandat inclusiv pentru pacienți cu IMC peste 30.

Emerald Laser

————————————————–
Ai intrebari legate de procedura ?
Contactează-ne pe WhatsApp
————————————————–

Laserul Emerald este o tehnologie inovatoare de ultima generatie ce ofera o abordare holistica a organismului in procesul de slabire si remodelare corporala.

Dintre numeroasele avantaje ale tratamentului cu laserul Emerald, amintim:

 • tratamentul este total non-invaziv, fara nici un disconfort

 • accelereaza arderile metabolice, lucru important ce ajuta la slabire inr-un timp scurt

 • fara reactii adverse sau perioada de recuperare

 • actioneaza  360 de grade pe toata circumferinta zonei de tratament

 • actioneaza pe suprafete mari

 • unicul tip de tratament aprobat de FDA pentru IMC peste 30, maxim 40

 • produce topirea propriu-zisa a grasimii, slabirea in centimetri fiind data de miscorarea depozitelor de grasime si nu de eliminarea apei in exces ca alte tratamente

 • scade inflamatia, imbunatateste functia mitocondriala ce sta la baza generarii energiei in organism, convertesc nutrientii si oxigenul in energie, optimizeaza expresia genetica pentru a creste calitatea vietii

 • scade productia hormonilor de stress

 • creste producerea colagenului in piele, responsabil cu fermitatea pielii

 • rezultatele apar in  aproximativ 3-4 saptamani de la prima sedinta, si se dezvolta in urmatoarea perioada de tratament

Cum funcționează laserul EMERALD?

Laserul Emerald este un tratament cu laser rece, ce actioneaza prin emulsionarea grasimilor fara a distruge celulele grase, oferind un mod sanatos de a slabi.

 • Pentru diminuarea depozitelor de grăsime – proces declansat prin fotobiomodulare – laserul emite lumina verde cu energie joasa la nivelul celulelor adipoase, ce declanseaza activarea mecanismelor chimice intracelulare din zona de tratament, astfel are loc emulsifierea grasimii intracelulare si formarea unor pori tranzitorii prin care are loc eliminarea continutului in spațiul extracelular, care apoi este eliminat din organism in cursul sau natural de detoxifiere prin sistemul  limfatic sau este utilizat de organism pentru producerea de energie. Astfel apare micșorarea in volum a celulelor adipoase, respectiv scaderea circuferintelor in zonele de tratament.

 • Ameliorarea celulitei – dioda verde stimuleaza creșterea formarii colagenului nou în piele și remodelează colagenul din septurile fibroase, rezultatul fiind o netezire vizibila a pielii.

 • Imbunatatirea calitatii pielii, prin procesul de stimulare a formarii colagenului nou.

De ce sa alegi tratamentul cu Emerald Laser?

Laserul Emerald a primit aprobare FDA pentru slabire prin topirea propriu-zisa a grasimilor, actioneaza diferit fata alte metode de slabire cum ar fi liposuctia, criolopoliza, lipoliza injectabila, etc., prin faptul ca celulele de grasime nu sunt distruse.
De ce este important acest lucru?  Cu totii credem ca grasimea are doar efecte negative, dar de fapt grasimea prezenta moderat este hrana pentru organism si energie pentru masa musculara. Prin intermediul actiunilor chimice grasimea ne protejeaza si ne atentioneaza cand ne este foame. Laserul Emerald duce la emulsifierea grasimilor care apoi sunt transformate in acizi grasi liberi pe care corpul nostru ii foloseste pentru a produce energie necesara in activitatea organismului. Odata ce grasimea este eliberata din celule, o parte este utilizata pentru producerea de energie, o parte este eliminata prin sistemul limfatic.

Dar cand celulele grase sunt distruse, se dezvolta cele din alte zone care nu au fost tratate, inclusiv se pot forma depozite de grasime pe organele interne, lucru nociv pentru sanatate.  Emerald nu distruge celulele grase, ci ajuta la vindecare lor si la reluarea functionarii normale in urma tratamentului.
Acest lucru este in mod special de ajutor in conditii cum ar fi: rezistenta la insulina, sidrom metabolic si altele. Celulele grase sunt parte din sistemul endocrin ( sistemul nostru hormonal) si cand sunt sanatoase, elibereaza hormoni care ajuta la reglarea zaharului din sange, echilibrul foame- satietate si nivelurile de colesterol.

De asemenea, un beneficiu foarte important este – creste activitatea mitocondriala de la nivel celular, care scade cu varsta, si care sta la baza functinarii celulare normale, la producerea energiei,  efect antiimbatranire,  scaderea inflamarii organismului, in principiu ofera imbunatatirea calitatii vietii.

Creste arderile metabolice, lucru important in procesul de slabire la orice varsta, mai ales la menopauza.

Ajuta la indeplinirea rapida a obiectievelor dvs. de slabire si remodelare corporala, fie singur, fie ca parte a unui program de slabire ce poate cuprinde corectarea alimentatiei si miscare.

Cine poate beneficia de tratamentul cu Laserul Emerald?

Tratamentul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, tuturor celor interesati de un tratament eficient, rapid, non-invaziv pentru diminuarea depozitelor incapatanate de grăsime ce nu raspund la diete, sau ca parte a unui program de slabire ce poate cuprinde corectarea modului de alimentatie si miscare, celor cu o stare generală bună de sănătate și IMC (Indice de Masa Corporala)  maxim 40 (cu supraponderabilitate si obezitate).

Tratamentul este autorizat a fi aplicat in orice zona a corpului unde exista depozite nedorite de grasime , si/ sau celulita: abdomen, talie, coapse, fese, barbie dubla, brate, piept, spate, piept.

Cum decurge tratamentul?

Înaintea efectuării primului tratament cu laser Emerald este necesară o evaluare initiala pentru a va cunoaste istoricul medical si obiectivele individuale, pentru a ne asigura ca Emerald este alegerea potrivita pentru dvs. Vom inregistra dimensiunile corporale initiale, vom discuta despre stilul de viata, dieta, miscare si stabilim protocolul de tratament personalizat.

Tratamentul este simplu, constă într-o procedură neinvaziva, confortabila, relaxanta și ușor de efectuat ce dureaza 30 de minute: pacienta(ul) sta intinsa pe patul de tratament timp în care dispozitivul Emerald, prin intermediul celor 10 emitatoare ce sunt aplicate simultan pe zona de tratament, livreaza energia laser. Nu se simte nici un disconfort, doar lumina verde vizibilă ce actioneaza pe zona de tratament.

Dupa tratament recomandam efectuarea unor sedinte de stimulare a drenajului limfatic, pentru cresterea rezultatelor si beneficiilor pentru organism. Dupa fiecare sedinta cu Emerald oferim sedinta de drenaj limfatic cu dispozitiv medical de top cu  eficienta crescuta.

Pentru optimizarea rezultatelor, pe parcursul tratamentului, este foarte importanta hidratarea corespunzatoare cu minim 2 l apa pe zi, pentru a ajuta organismul in eliminarea grasimilor emulsionate. Deasemenea pentru rezultate mai rapide recomandam o dieta sanatoasa si miscare, pentru a ajuta organismul in procesul  de eliminare a depozitelo de grasime.

Cate sedinte sunt necesare?

Protocolul difera de la pacient la pacient, in functie de situatia individuala.

In general, in urma efectuării unui numar de 6-10 sedinte, 1-2 sedinte pe saptamana, se va remarca o reducere semnificativa a depozitelor de grăsime in zonele tratate. Numarul de sedinte necesar fiecarui caz in parte va fi recomandat la evaluarea initiala.

Pot fi necesare mai mult de 6 ședințe in urmatoarele situatii:

 • obezitate (IMC peste 30)

 • vârsta de peste 55 de ani

 • fumator de peste 10 ani

 • tratament pentru depresie

 • menopauză

 • mod de viata inactiv

 • condiții medicale care vă afectează greutatea sau cauzează balonare/umflare

 • dezechilibre hormonale (hipotiroidie, etc.)

 • ați avut intervenții chirurgicale anterioare, inclusiv chirurgie estetica (liposucție, abdominoplastie, cezariană).

Rezultate

Efectele se simt imediat,  iar rezulatele apar gradual, in urmatoarele  saptamani, pe masura ce tesutul adipos se miscoreaza si grasimea este eliminata din depozitele adipoase. Rezultatele devin vizibile dupa 3-4 saptamani de la inceperea sedintelor. In acest interval veti observa scaderea semnificativa a circumferintelor din zonele tratate.

Studiile clinice efectuate in vederea aprobarii de FDA , arata ca dupa tratamentul cu Emerald Laser, pacientii au avut o scadere totala a circumferintelor mari in medie de pana la 15 centimetri, dupa efectuare a minim 6-8 sedinte, numarul de sedinte fiind dependent de marimea depozitelor de grasime prezente la fiecare pacient. Este important de precizat faptul ca pe perioada studiilor clinice, pacientii nu au tinut diete restrictive si nici nu au facut mai multa miscare,  pentru a nu interfera cu rezultatele studiilor clinice.

In plus, unii pacienti spun ca dupa sedintele cu Emerald au observat o crestere semnificativa a metabolismului, se simt mai energici si au o stare de dispozitie mai buna.

De asemenea, beneficii au si persoanele ce nu au depozite de grasime vizibile dar au depozite adipoase pe organele interne.

Laserul Emerald ajuta la imbunatatirea calitatii pielii in zonele tratate.

Atât timp cât urmati un stil se viata sanatos, o dietă sănătoasă, hidratare corespunzatoare, miscare,  rezultatele obtinute se pot mentine pe termen lung. Recomandam sedinte de intretinere.

De reținut că eliminarea lipidelor în urma procedurii cu Emerald nu stimulează producția de lipide plasmatice, trigliceride plasmatice sau de colesterol.

Contraindicatii: sarcina, alaptare, peacemaker, cancer, epilepsie.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

Meniu