Emerald Laser Bucuresti

Laser EMERALD

Tratament pentru topirea grasimilor 360 de grade

Laserul Emerald™ este un tratament revolutionar ce incorporeaza tehnologia cu laser rece (green light), fabricat in SUA si aprobat de FDA, ce tinteste probleme multiple in acelasi timp: reducerea depozitelor de grasime, ameliorarea aspectului celulitei, imbunatatirea calitatii pielii.

Emerald™ Laser ofera tratamente pentru îndepărtarea grăsimii localizate pe intreaga circumferinta 360 de grade, din orice zona a corpului, focalizând și tratând zonele cu depozite nedorite de grăsime. Laserul Emerald redefinește întreaga circumferință corporală fiind singurul dispozitiv aprobat și recomandat de FDA pentru pacienți cu IMC peste 30, maxim 40.

Dintre numeroasele avantaje ale tratamentului cu laserul Emerald, amintim:

 • tratamentul este total non-invaziv, fara nici un disconfort
 • fara reactii adverse sau perioada de recuperare
 • actioneaza  360 de grade pe toata circumferinta zonei de tratament
 • actioneaza pe suprafete mari
 • unicul tip de tratament aprobat de FDA pentru IMC peste 30, maxim 40

 

Cum funcționează laserul EMERALD?

Laserul Emerald este un tratament cu laser rece, ce actioneaza prin emulsionarea grasimilor fara a distruge celulele grase.

 • Pentru diminuarea depozitelor de grăsime – proces declansat prin fotobiomodulare – laserul emite lumina verde cu energie joasa la nivelul celulelor adipoase, ce declanseaza activarea mecanismelor chimice intracelulare din zona de tratament, astfel are loc emulsifierea grasimii intracelulare si formarea unor pori tranzitorii prin care are loc eliminarea continutului in spațiul extracelular, care apoi este eliminat din organism in cursul sau natural de detoxifiere prin sistemul  limfatic sau este utilizat de organism pentru producerea de energie. Astfel apare micșorarea in volum a celulelor adipoase, respectiv scaderea circuferintelor in zonele de tratament.
 • Ameliorarea celulitei – dioda verde stimuleaza creșterea formarii colagenului nou în piele și remodelează colagenul din septurile fibroase, rezultatul fiind o netezire vizibila a pielii.
 • Imbunatatirea calitatii pielii, prin procesul de stimulare a formarii colagenului nou.

Cum decurge tratamentul?

Înaintea efectuării primului tratament cu laser Emerald este necesară o evaluare initiala pentru a va cunoaste istoricul medical si obiectivele individuale, pentru a ne asigura ca Emerald este alegerea potrivita pentru dvs. Vom inregistra dimensiunile corporale initiale, vom discuta despre stilul de viata, dieta, miscare si stabilim protocolul de tratament personalizat.

Tratamentul este simplu, constă într-o procedură neinvaziva, confortabila și ușor de efectuat ce dureaza 30 de minute: pacienta sta intinsa pe patul de tratament timp în care dispozitivul Emerald, prin intermediul celor 10 emitatoare ce sunt aplicate simultan pe zona de tratament, livreaza energia laser. Nu se simte nici un discomfort, doar lumina verde vizibilă ce actioneaza pe zona de tratament.

Dupa tratament recomandam efectuarea unor sedinte de stimulare a drenajului limfatic, pentru cresterea beneficiilor pentru organism.

Pentru optimizarea rezultatelor, pe parcursul tratamentului, recomandam hidratare corespunzatoare cu minim 2 l apa pe zi, dieta sanatoasa si miscare, pentru a ajuta organismul in procesul  de eliminare a grasimilor.

Cine poate beneficia de tratamentul cu Laserul Emerald?

Tratamentul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, tuturor celor interesati de un tratament eficient, rapid, non-invaziv pentru diminuarea depozitelor incapatanate de grăsime, celor cu o stare generală bună de sănătate și IMC (Indice de Masa Corporala)  maxim 40.

Tratamentul este autorizat a fi aplicat in orice zona a corpului unde exista depozite nedorite de grasime: abdomen, talie, coapse, fese, barbie dubla, brate, piept, spate.

Cate sedinte sunt necesare?

Protocolul difera de la pacient la pacient, in functie de situatia individuala.

In general, in urma efectuării unui numar de 6-8 sedinte, la intervale de 3-7 zile, se va remarca o reducere semnificativa a depozitelor de grăsime in zonele tratate.

Pot fi necesare mai multe ședințe in urmatoarele situatii:

 • obezitate (IMC peste 30)
 • vârsta de peste 55 de ani
 • fumati de peste 10 ani
 •  tratament pentru depresie sau psihoză
 • greutatea a variat cu mai mult de 4-5kg în ultimele 3 luni
 • menopauză
 • aveți condiții medicale care vă afectează greutatea sau cauzează balonare/umflare
 • aveți un stil de viață foarte activ
 • ați avut intervenții chirurgicale anterioare, inclusiv chirurgie estetica (liposucție, abdominoplastie, cezariană).

Rezultate

Efectele se simt imediat,  iar rezulatele apar gradual,  in urmatoarele  saptamani, pe masura ce tesutul adipos se miscoreaza si grasimea este eliminata din organism. In acest interval veti observa scaderea semnificativa a circumferintelor din zonele tratate.

Studiile clinice efectuate in vederea aprobarii de FDA  arata ca dupa tratamentul cu Emerald Laser, pacientii au avut o scadere totala a circumferintelor mari in medie de pana la 15 centimetri, dupa efectuare a minim 6-8 sedinte, numarul de sedinte fiind dependent de marimea depozitelor de grasime prezente la fiecare pacient. Este important de precizat faptul ca pe perioada studiilor clinice, pacientii nu au tinut diete restrictive si nici nu au facut mai multa miscare,  pentru a nu interfera cu rezultatele studiilor clinice.

In plus, unii pacienti spun ca dupa sedintele cu Emerald au observat o crestere semnificativa a metabolismului, se simt mai energici si au o stare de dispozitie mai buna.

Deasemenea benefii au si persoanele care nu au depozite de grasime vizibile, dar au depozite adipoase pe organele interne.

Laserul Emerald ajuta la imbunatatirea calitatii pielii, in zonele tratate.

Atât timp cât urmati un stil se viata sanatos, o dietă sănătoasă, hidratare corespunzatoare, miscare,  rezultatele obtinute se pot mentine pe termen nelimitat.

De reținut că eliminarea lipidelor în urma procedurii cu Emerald nu stimulează producția de lipide plasmatice, trigliceride plasmatice sau de colesterol.

Care este importanța testelor clinice pentru tratamentele de remodelare corporala si de indepartare a depozitelor de grăsime?

Studiile clinice arata ca tratamentele pentru remodelare si slabire ce nu distrug celulele grase, reprezinta modalitatea de slabire sanatoasa pentru organism. Majoritatea tratamentelor disponibile actioneaza prin distrugerea celulelor adipoase. Dispozitivul Emerald™ este în mod special creat pentru a obtine rezultatele dorite fara distrugerea  celulelor adipoase, ci prin miscorarea lor.  De ce este important acest lucru? Pentru ca atunci cand celulele adipoase sunt distruse sau eliminate, corpul depune grasimea in alte zone sau chiar in jurul organelor, ceea poate avea efecte negative asupra sanatatii dvs. Laserul Emerald ajuta la topirea grasimii din jurul organelor interne.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

Meniu