mezoterapie

PROFHILO BioRemodelare

BioRemodelarea  pielii cu  PROFHILO® este o abordare inovatoare de întinerire a pielii cu ţintă directă asupra tratamentului laxității pielii.

Colagenul este responsabil de fermitatea, elasticitatea si aspectul intins al pielii. Pielea devine laxa, lipsita de tonus din cauza scaderii concentratiei colagenului. S-a observat că după vârsta de 20 de ani producția de colagen de la nivelul pielii scade cu 1% în fiecare an, prin urmare apariția ridurilor este inevitabilă, dar viteza de apariție poate fi redusa cu ajutorul tratamentelor de bioremodelare a pielii.

Datorita compoziţiei sale unice, PROFHILO® oferă o dublă acţiune:

  • de bioregenerare  ce rezidă din concentrația echilibrată a acidului hialuronic cu masa moleculară mică, ce stimulează producția endogenă de colagen si acid hialuronic
  • efect de fermitate  ca rezultat al acidului hialuronic cu masa moleculară inalteridicată, ce neutralizează laxitatea pielii și remodelează ţesutul, prin stimularea producerii colagenului nou in piele

PROFHILO® este noul aliat împotriva îmbătrânirii, ce hrănește celulele și redă fermitate pielii pe term lung. Este un produs biocompatibil, compus din acid hialuronic cu un grad înalt de puritate.

Este un produs premiat ca inovatie la Aesthetic Awords for Product Innovation 2016 .

Cui se adreseaza tratamentul?

De la varsta de 25 de ani concentratia colagenului  si elastinei din piele incep sa scada, astfel pielea devine laxa, terna, isi fac aparitia ridurile si liniile fine, pielea devine lipsita de vitalitate, fermitatea scade.

Tratamentul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc imbunatatirea calitatii si aspectului pielii, indiferent de varsta, in special celor cu piele laxa, subtire, uscata, cu semne de imbatranire.

TEHNICA BAP

Sunt necesare doar 5 puncte de injectare pentru a oferi un confort maxim cu rezultate vizibile după numai 2 sesiuni. Tehnologia patentată de PROFHILO® oferă rezultate pe termen lung.

Tehnica BAP (Bio Aesthetic Points), creată și dezvoltată de IBSA, se bazează pe injectarea în 5 puncte, atent selectate pentru a reduce riscurile, asigurând o difuzie maximă a produsului în zona malară, zonele submalare (zonele de sub ochi) si pe intreaga suprafata de tratament.

In clinica noastra oferim si tehnica de injectare cu microcanula atraumatica, pentru confort sporit.

PROFHILO® este indicat în  tratamentul laxității pielii pe fata, gat, decolteu, maini.

Beneficii

Odata ce procesul de absorbtie a inceput, se stimuleaza producerea a 4 tipuri de colagen si elastina in piele, ce ofera o imbunatatire semnificativa a calitatii tesutului, cresterea fermitatii si elasticitatii, imbunatatirea aspectului general, hidratare profunda, vitalitate, luminozitate.

Rezultat obtinut de Dr. Irina Arsene in Clinica UltraEstetic.

DE CE PROFHILO?

Este Biocompatibil – Contine  acid hialuronic cu cel mai înalt grad de puritate produs prin biofermentare.

Oferă siguranţă – datorită purității sale ridicate și absenței aditivilor, PROFHILO® oferă o mai mare siguranță și, prin urmare, efecte secundare reduse.

Este eficient – tehnologia brevetată  PROFHILO® oferă un efect prelungit.

Lanțurile de acid hialuronic cu mase moleculare diferite incluse în PROFHILO® sunt conectate pentru a prezenta caracteristicile structurale unice ale produsului. Această tehnologie a complecșilor hibrizi stabilizaţi din acidul hialuronic pune la dispoziție o concentrație de 64 mg de acid hialuronic într-o seringă preumplută de 2 mg. Doar 5 puncte de injectare sunt necesare pentru a asigura procedurii un confort maxim. In clinica noastra oferim si tehnica de injectare cu microcanula atraumatica, pentru un confort sporit.

PROFHILO® este noul aliat împotriva îmbătrânirii, ce hrănește celulele dermice și restabilește fermitatea pielii, cu un efect prelungit.

Protocolul consta in 2 sedinte , efectuate la 4-6 saptamani, rezultatele fiind maxime la o luna dupa a doua sedinta.

In functie de starea pielii se pot efectua sedinte suplimentare, iar pentru mentinerea rezultatelor recomandam periodic efectuarea sedintelor de intretinere.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

Menu