mezoterapie

PROFHILO BioRemodelare

BioRemodelarea  pielii cu  PROFHILO® este o abordare inovatoare de întinerire cu ajutorul tratamentelor medicale estetice, cu ţintă directă asupra laxității pielii.

Datorita compoziţiei sale unice, PROFHILO® oferă o dublă acţiune:

  • de bioregenerare (care rezidă din concentrația echilibrată a acidului hialuronic cu masa moleculară mică, ce stimulează producția endogenă de HA)
  • efect de fermitate (ca rezultat al acidului hialuronic cu masa moleculară inalteridicată, ce neutralizează laxitatea pielii și remodelează ţesutul).

PROFHILO® este noul aliat împotriva îmbătrânirii, ce hrănește celulele și redă fermitate pielii pe term lung. Este un produs biocompatibil, compus din acid hialuronic cu un grad înalt de puritate.

Datorită purității ridicate şi absenţei aditivilor, PROFHILO® oferă o mare siguranță, şi, prin urmare, reduce efectele secundare. Tehnologia patentată de PROFHILO® oferă rezultate pe termen lung. Sunt necesare doar 5 puncte de injectare pentru a oferi un confort maxim cu rezultate vizibile după numai 2 sesiuni.

TEHNICA BAP

Tehnica BAP (Bio Aesthetic Points), creată și dezvoltată de IBSA, se bazează pe injectarea în 5 puncte, atent selectate pentru a reduce riscurile, asigurând o difuzie maximă a produsului în zona malară, zonele submalare si pe intreaga suprafata de tratament.PROFHILO® este indicat în special în tratamentul laxității pielii pe fata, gat, decolteu, maini.

In clinica noastra oferim si tehnica de injectare cu microcanula atraumatica, pentru confort sporit.

Complexele hibride permit restabilizarea nivelurilor fiziologice ale acidului hialuronic propriu pielii și îmbunătățirea semnificativa a fermitatii pielii.

DE CE PROFHILO?
Este Biocompatibil – Contine  acid hialuronic cu cel mai înalt grad de puritate produs prin biofermentare.

Oferă siguranţă – datorită purității sale ridicate și absenței aditivilor, PROFHILO® oferă o mai mare siguranță și, prin urmare, efecte secundare reduse.

Este eficient – tehnologia brevetată din PROFHILO® oferă un efect prelungit.

Lanțurile de acid hialuronic cu mase moleculare diferite incluse în PROFHILO® sunt conectate pentru a prezenta caracteristicile structurale unice ale produsului. Această tehnologie a complecșilor hibrizi stabilizaţi din acidul hialuronic pune la dispoziție o concentrație de 64 mg de acid hialuronic într-o seringă preumplută de 2 mg. Doar 5 puncte de injectare sunt necesare pentru a asigura procedurii un confort maxim. In clinica noastra oferim si tehnica de injectare cu microcanula atraumatica, pentru un confort sporit.

PROFHILO® este noul aliat împotriva îmbătrânirii, ce hrănește celulele dermice și restabilește fermitatea pielii, cu un efect prelungit.

Protocolul consta in 2 sedinte , efectuate la 4-6 saptamani, rezultatele fiind maxime la o luna dupa a doua sedinta. In functie de starea pielii se pot efectua sedinte suplimentare, iar pentru mentinerea rezultatelor recomandam efectuarea sedintelor de intretinere.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

Meniu