PRX-T33 -Tratament unic pentru biorevitarea pielii

Pielea este cel mai mare organ al nostru si cel ce ne protejeaza de mediul inconjurator. Este interfata prin care avem contact cu exteriorul.

Are nevoie de ingrijire permanenta, de o ingrijire specifica in fiecare anotimp, la diferite varste, mai ales cand apar semne ale imbatranirii, diverse patologii cutanate, deshidratare indiferent de cat de bine va hidratati etc.

Una din cele mai eficiente solutii de a ajuta pielea sa se mentina tanara si sanatoasa, mai ales in zonele cele mai expuse – fata, gatul decolteul, mainile – sunt tratamentele de medicina estetica minim-invazive efectuate localizat si dedicate acestor zone expuse procesului de imbatranire prematura.

Tratamentele de estetica medicala, au capacitatea de a patrunde pana in straturile profunde ale pielii, in special in derm, unde stimuleaza producerea naturala de colagen si elastina in piele – elemente cheie pentru o piele tanara si sanatoasa.

Va propun un tratament unic, PRX T33 peeling biorevitalizare sau biorevitalizare fara ace.

Ce este PRX T33 ?

Este un dispozitiv medical patentat de biorevitalizare ce stimuleaza producerea colagenului nou in piele (colagenul este supranumit secretul tineretii pielii) si hidratare profunda, fara a produce leziuni ce necesita perioada de refacere.

PRX T33 este o metoda inovatoare unica pentru biorevitalizare a pielii, fara injectii, fara descuamare ca in cazul peelingului clasic, fara perioada de recuperare, foarte comfortabil, cu rezultate vizibile imediat.

Se efectueaza in orice anotimp, inclusiv vara.

Este un tratament versatil ce poate fi efectuat singur sau in asociere cu tratamentele clasice injectabile pentru a le potenta rezultatele.

Tratamentul are ca principale actiuni la nivelul pielii:

  • stimularea producerii colagenului nou in piele (patrunde pana in derm unde stimuleaza formarea colagenului ce ofera fermitate si tinerete pielii)
  • hidratare profunda
  • curatarea stratului superficial al pielii

Efectul este vizibil imediat dupa prima sedinta, pielea capata un aspect luminos, radiant, proaspat, sanatos, ferm, efect lifting imediat, imperfectiunile sunt diminuate.

Indicatii

Tratamentul se adreseaza persoanelor de orice varsta si sex, se poate aplica in zona fetei, gatului, decolteului, mainilor.

  • reducerea ridurilor fine
  • piele fotoimbatranita
  • curatarea  pielii si scaderea tendintei de formare a punctelor negre
  • piele lipsita de fermitate
  • uniformizeaza culoare pielii
  • tratament adjuvant pentru cicatrici, vergeturi

In urma testelor efectuate s-a ajuns la concluzia ca rezultatul oferit de efectuarea unui protocol de 5 sedinte de PRX-T33 (plus utilizarea produselor dermocosmetice WIQO de mentenanta acasa) sunt similare cu cele oferite de efectuarea a 3 sedinte de laser. Avantajele in cazul tratamentului cu PRX T33 este ca nu exista perioada de recuperare, fara durere, fara efecte secundare, va puteti relua activitatile imediat.

Protocol de 5 sedinte primiti cadou produsele specifice de mentenanta acasa

Protocol de 3 sedinte primiti cadou un produs de mentenanta acasa, din cele de mai sus.

Daca doriti sa beneficiati de acest tratament unic, va asteptam la Clinica UltraEstetic.

Dr. Irina Arsene

Clinica UltraEstetic
Tel: 0720 790 098
Str Dr. Zaharia Petrescu 7, Cotroceni, Bucuresti
www.UltraEstetic.ro
info@UltraEstetic.ro

Articolul anterior
Stiati ca … organismul uman produce acid hialuronic?
Articolul următor
Utilizari surprinzatoare ale neurotoxinei

Related Posts

No results found

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

[pluginops_popup_form template_id='11421' entranceanimation='' exitanimation='']
Meniu
× Whatsapp