BioNutriLift

BioNutriLifteste un concept nou ce are scopul de a oferi un efect instant de intinerire si un aspect odihnit, oferind in acelasi timp un lifting soft si o piele luminoasa.

Este o procedura estetica ce ofera efecte multiple si durabile: liftingul, rejuvenarea si regenerarea pielii, ce poate fi aplicat pe obraji, pometi, in jurul gurii, gat, decolteu. 

Cu ce este diferit BioNutriLift ?      
                                                                                     

Pe scurt, are loc injectarea in aceeasi sesiune a unui filler  cu acid hialuronic, plus a unui skinbooster ce contine peste 50 de ingredienti activi necesari functionarii normale a pielii . In plus, pentru un confort sporit , injectarea se efectueaza prin tehnica avansata cu canula atraumatica.

Cele 2 componente ofera efecte excelente efectuate separat, dar impreuna ofera un boost puternic, vizibil prin imbunatatirea considerabila a calitatii pielii

  1. Acidul hialuronic ( Art Filler Fine Lines) are rolul de a oferi un lifting soft al pielii.
  2. Skinbooster-ul (NCTF135HA) este o solutie polirevitalizanta, contine peste 50 de ingredienti activi + acid hialuronic (vitamine, aminoacizi, antioxidanti, coenzime  si oligoelemente) ce au rolul de a oferi  tegumentului substantele nutritive necesare pentru a functiona normal, de a stimula producerea colagenului responsabil de tineretea pielii, reflectata in aspectul sanatos, intinerit, ofera hidratare intensiva, diminuarea ridurilor superficiale.

Indicatii: tratamentul este indicat tuturor persoanelor mai ales dupa varsta de 30 de ani, cand apare o degradare mai accentuata a colagenului pielii, apar primele semne ale imbatranirii; se adreseaza femeilor si barbatilor ce doresc o imbunatatire naturala a aspectului.

Se efectueaza la nivel facial  ( obraji, in jurul ochilor, in jurul gurii, linia mandibulara), gat, decolteu, maini.

Rezultatul arata un dublu efect- lifting vizibil imediat al tesutului, plus un boost de radianta a pielii,  ce se imbunatateste in urmatoarele saptamani dupa tratament.

Efectul dureaza intre 6-18 luni in functie de varsta,  de capacitatea de sinteza de colagen a pielii si de gradul deteriorarii. La persoanele mai in varsta si cu un grad mai avansat de imbatranire a pielii poate fi necesara  repetarea tratamentului  la interval de 3-6 luni pentru a stimula pielea in continuare si pentru mentinerea rezultatelor.

In general recomandarea este  repetarea la 6-12 luni, iar intre sedinte efectuarea tratamentului doar cu skinbooster.

Rezultatele obtinute arata un aspect foarte natural, textura si calitatea pielii sunt vizibil imbunatatite fara a adauga volum in exces, tenul este mai uniform, si pielea devine luminoasa si ferma.

Informatii suplimentare

Colagenul din piele alaturi de acidul hialuronic propriu pielii sunt responsabile de aspectul tanar, sanatos , ferm si luminos al pielii. De aceea in domeniul estetic medical sunt concepute si dezvoltate tratamente care sa faca exact acest lucru- suplimenteaza acidul hialuronic existent in piele, care odata cu trecerea timpului scade deorece pielea nu mai secreta suficient, cauzat de mai multi factori externi (expunere excesiva la soare, fumat, alimentatie necorespunzatoare, etc.), si interni (dezechilibre hormonale, lipsa unor vitamine, aminoacizi, etc.)
Deasemenea colagenul incepe sa scada cu 1% pe an incepand cu varsta de 20 de ani, acest lucru ducand la imbatranirea pielii, aparitia ridurilor,laxitatea pielii, aspect tern, lipsit de vitalitate.
 
De aceea cand oferim suplimentar pielii aceste substante naturale pielii , prin intermediul acestor tratamente estetice,  ea isi reia functia normala, acidul hialuronic hidrateaza si sustine formarea fibrelor noi de colagen, deasemenea amestecul cu vitamine , aminoacizi , ofera pielii materia prima si suport pentru formarea fibrelor noi de colagen, acest lucru ducand la un aspect sanatos, luminos , intinerit al tenului.
Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

[pluginops_popup_form template_id='11421' entranceanimation='' exitanimation='']
Meniu
× Whatsapp