BioNutriLift

BioNutriLift este o procedura estetica inovatoare a Laboratoarelor Filorga Paris,  ce ofera efecte multiple : lifting al tesuturilor, rejuvenare, regenerare.

Pe scurt, inovatia BioNutriLift consta in injectarea in aceeasi sedinta a unui filler cu acid hialuronic si a unui skinbooster, injectarea fiind efectuata prin tehnica avansata utilizand o canula speciala.

Tratamentul este indicat pentru fata:  pometi, linie mandibulara, sant nazogenian, in jurul gurii, obraji,  buze, cearcane si zona din jurul ochilor, frunte ; dar si pentru gat, decolteu sau maini.

BioNutriLift este un tratament ce consta in injectarea in aceeasi sedinta a unui filler Art Filler Fine Lines sau Universal, si a unui skinbooster puternic NCTF 135 HA, ce ofera pielii elementele nutritive necesare repornirii sintezei colagenului si elastinei.
Cele 2 componente ofera efecte excelente efectuate  separat, dar impreuna ofera un rezultat mult superior, vizibil prin redensificarea si imbunatatirea calitatii pielii pentru mult timp.

Cum actioneaza BioNutriLift?

 Ambele componente au un rol important in cadrul tratamentului:

  1. Acidul hialuronic are rolul de a oferi un lifting al tesutului, si efect de hidratare intensiva.
  2. Skinbooster-ul NCTF135HA – Vitaminele, aminoacizii si oligoelementele au rolul de a oferi  tegumentului substantele nutritive necesare pentru a functiona normal, reflectata in aspectul sanatos, intinerit, radiant al pielii obtinut in urma tratamentului, iar biostimulatorii au rolul de a stimula producerea colagenului nou, elastinei si acidului hialuronic propriu.

Rezultatul: dublu efect- un lifting vizibil imediat al tesutului plus un boost de radianta a pielii,  ce se imbunatateste in urmatoarele saptamani dupa tratament.

Efectul dureaza intre 6-18 luni in functie de varsta,  de capacitatea de sinteza de colagen a pielii si de cat de deteriorata / imbatranita este pielea. La persoanele mai in varsta si cu un grad mai avansat de imbatranire a pielii poate fi necesara  repetarea tratamentului  la intervale de 6-12 luni pentru a stimula pielea in continuare si pentru mentinerea rezultatelor.

Pentru rezultate optime recomandarea este de a efectua 2 sedinte la interval de 3 luni. Rezultatele obtinute arata un aspect foarte natural, textura si calitatea pielii sunt vizibil imbunatatite fara a adauga volum in exces, tenul este mai uniform, si pielea devine luminoasa si ferma.

Programati-va la o consultatie pentru o recomandare  personalizata!

Pentru ca siguranta dvs. si calitatea sunt foarte importante pentru noi,  in clinica UltraEstetic Cotroceni oferim o gama de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive ce ofera siguranta, rezultate naturale, durabile.

Va asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata, dar profesionista!

Menu